- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nos én nem próbálgattam a beta verziót sem vmware,se éles helyzetben szóval erről érdemben nem tudok mit nyilatkozni.
cca.24 óra használat után nem tudok konkrét hibát problémát emliteni.
vinyótekerést én nem vettem észre,megjegyzem előtte Vista volt ezen a merevlemezen,no ott volt tekerés.
összességében ez a disztribúció nálam jelenleg vezeti a mezőnyt,bár fizetős változatok közt a powerpack mandriva sem rossz.
Szerintem ha az emberek kicsit jobban ismernék ezt a disztribuciót akkor kevesebb
bubuntu juzer lenne,mert nagyságrendekkel stabilabb az unstable redhat mint az unstable debian.
Akinek esetleg kell egy fedora 9 és pesten a nyugati környékén van dobjon privit. -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
MOD:
Virt. gépben a DVD test után errort ír b***za meg...
Lehet én vagyok a hülye, de a release day az máj. 13ra van írva ugye?
A fedoraproject.org-on még mindig 3 nap van írva.... 14.-re lesz akkor meg vagy hogy?
MOD2: azt a számlálót ami a fedoraproject.org-on van azt be lehetne illeszteni a hozzászólásomba?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest