- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Használható az epel. Lényegében a core 6 csomagjait viszik tovább. A cent 5 meg ugye a core 6 reinkarnációja. Viszont simán nem nagyon mennek a core6 csomagok cent5-ön, csak az epelen keresztü. Próbáltam.
De nincs benne sok érdekes csomag. Többnyire libek. Inkább akkor az atrpm.forgatni is nehézkes rá, mert régiek a csomagok benne. De régebbi forráskód fordul. Én pl: az audaciousszal szenvedtem egy sort. az 1.3.2 lefordult.
Desktopra akkor kiváló, ha mondjuk egy cégnél van 15 gép, meg 3 szerver. A gépeken kell vagy 5 féle progi. e-mail ilyenek. Na akkor nincs jobb választás.
szerk: most nézegetem az epel csomikat.
Nagyon kevés cucc... pedig az elképzelés jó és szükséges. Van viszont kívánságfal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest