- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
delacct
üzenetére
F9 nem rég jött ki, azt még nem ismerem, és gondolom még dolgoznak a külső meghajtókon. F8 -cal most semmi bajom nincs. Miért nem azt raktad fel? (F3, F6-tal sem volt bajom)
Elején még arról írtatok milyen gyors az F9, mostanában meg azt hogy lassúl.. Mitől van ez?
(amúgy windows xp-n is előjött hang a headsetből, a realtek hd manager -ben kellet berakni a pipát az előlapi jack-aljzat érzékelés tiltásához, de előtte nem tudtam mi francért nem szól, már szétszedtem a ház elejét) -
-
rokefeller
senior tag
válasz
delacct
üzenetére
nem mindenkinek okoz örömek ha könyékig túrhat az OS-ben, és bár nem feltétlen kell, de a lehetőség miatt sokan azt hiszik mégis. másrészt pedig mindenki azt választja mit ismer, mire ma valaki nulla tudással odajut hogy kell egy számítógép, nem keresgél oprendszert, azt sem tudja mi az, azt fogja feltenni amit a szomszéd pistike feltol, vagy amit a boltban rátettek a gépre. aztán azzal boldogul valahogy. egyébként a cikk szerintem nem olyan rossz, jellemzően egy pc worldös féligazságra egy ms fanabb féligazsággal válaszol. majdnem minden tevékenységet, majdnem minden említett oprendszeren el lehet végezni :-) lehet keresni a majdnemek okát, de minek :-)
-
-
-
-
-
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
delacct
üzenetére
jelenleg igen kicsi a hajtóerő, hogy valamelyik ubit legyaluljam, és ismét kipróbáljam a fedorát. egyszer volt, kb. 3-4 hétig, debian helyett. de túlságosan debhez vagyok szokva, valszeg itt is állandóan írogatnám az apt-cache search parancsot... csak nem biztos, hogy túl sok értelme lenne.
mielőtt valaki félreértené: nem állítottam soha, és valszeg nem is fogom, hogy a fedora kevésbé lenne jó, mint bármelyik más, desktopra tervezett disztró. csak más. egy fc-hez szokott user jó eséllyel az ubitól, vagy a debtől kapna idegbajt.
Tuschke: az ubuntu az debian... vót valamikor. mint ahogy a fedora meg redhat. csak azóta az idő vasfoga ólomlábakon elrepült fejünk fölött.
-
-
-
-
-
rokefeller
senior tag
válasz
delacct
üzenetére
Igazából presztizsen kívül nincs sok értelme a nyitott mirrorokra vadászni, ugyanis a beta szerintem elég stabil volt hogy felmenjen bárkinek, onnan meg csak egy update, és gyakorlatilag kész vagy. Amit az előbb írtál, az unstable redhat meg debian vonatkozásában. hát, én elégedetten használom a fedorát, semmi bajom vele, de az egyik ubuntu júzer haverom állandóan cikiz, meghogy álljak át, és mindig van valami szerencséje... pont akkor dob a yum dependency error, múltkor a szkennert nem ismerte fel a 8-as fedorám, az ő ubija meg igen... namost én nem vagyok az az orraládörgölős, és nem szoktam neki azt mondani hogy nekem meg nem kell xorg.conf-ot túrni ahhoz hogy az ősi monitoromon értelmes felbontása legyen a gdm-nek, és ne lógjon ki 20 pixelnyit balra... Stabilitás meg :-) pont egy hete volt egy frissítés, ami úgy k*rta el a gnome-session -jét, hogy úgy kelle új júzert kendácsolni, meg átvinni a régiből az adatokat. namindegy, a lényeg, linux user ne legyen linux usernek farkasa, meg remélem ezt a térítést is kinövik az ubuntu userek, a redhat gyűlöletet meg a debian userek.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest