- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterK
csendes tag
A gép egy Dell GX150 (alacsony fogy., kicsi zaj, bazi nagy vinyó - teljesen jó arra hogy 7x24-ben fusson), ennélfogva az olvasó egy kicsit háklis, nem mindíg és nem mindent olvas - viszont eddig elvoltam vele.
A hiba a netes telepítéskor jelentkezik, gyakorlatilag akkor venné kezdetét a tényleges fájlmásolgatás. Addig viszont eljut, hogy az images-ből a stage2-őt letölti és futtatja - sz'al a DVD biztos hogy jó (egyébként arról telepítettem ezt a notebookot is, amiről most írok
) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Csak azért, hogy biztosra menjek, leöltöttem még egy iso-t - arról sem ment. A rel.note ír erről a hibáról, de v.mi olyasmit állít, hogy az adott telepítési struktúrában nem teljesen / jól kibontott filek vannak - ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.