Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- MIUI / HyperOS topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brugo
aktív tag
Már a fc-27 óta, olyan "berobanások" voltak a hangfilek beinditásánál mind amikor benyomsz 1 mikrofon csatlakozót egy előre felerősitett erösitőbe . Rákerestem a googlin azt kaptam, hogy egy kerneltől kezdve nem birja a Realtek ALC 889 hang IC-ét. kölcsön kértem 1 hangkártyát ( Sound Blaster ) és tényleg ezzel gyönyörüen megy . Most azon agyalok, hogy megéri vegyek 1 hang kártyát vagy haggyam az egészet mert úgy is kéne egy új gép. Vagy vegyek 1 DAC -ot, mert az optikai csatlakozás kikerüli az alaplapi hang IC-ét (ALC889) csak egy valamire való DAC jóval drágább lenne mint 1 hangkártya ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- DJI topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest