Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hatalmas számokkal villog az új Xiaomi 17 Max is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI Alaplap!
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - Konzolok és Tartozékok javítása, moddolása, karbantartása
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor Red Devil RX 6800XT videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X 384bit (ROG-STRIX-RTX3090-24G-WHITE) Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mindegyik csont nélkül felment, de a Manjaro grubját kell használjam, mert a másik 3 nem tud mit kezdeni vele. A vga kari vdpau gyorsítását csak Manjaro és Fedora alatt tudom használni ott van hozzá elég friss kernel (3.18, az uvd1-es (HD2 és 3 ezres széria) karik csak innentől támogattak mesa-vdpau csomaggal) és mesa is hozzá, Mintre fel tudtam tenni a 3.18-as kernelt, de bugos vele a vdpau gyorsítás, gondolom nem elég friss neki a xorg/mesa, Opensuse alatt pedig még azt sem tudom, hogy lehet kernelt frissíteni (3.16-os van benne alapból), teareingelést ("xfce betegség") mind a 4 rendszer alatt ki lehet küszöbölni (Mintben és Manjaroban már 4.11-es Xfce dolgozik, ott az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál a synchronize drawing to the vertical blank opciót bekapcsolva, Openpsuse alatt comptonnal, Fedora alatt pedig Compizzal, ez utóbbival baromi jól összehangolták, szupergyors, de mégis takarékos, pont ahogy szeretem
).