Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi
    nagyúr

Hát ez a KDE spin sem az igazi. Szokni kell. Bár a telepítő ugyanaz a példásan egyszerű magyar felület, a feltelepült KDE angol lett. Sőt a System Settings-»Locale-»Languages fülén sincs ott a magyar. Csak az american englisht lehetne betenni a prefered listába.
    A telepítés leírása azt tanácsolja a djam ki a su -c 'yum groupinstall <language>-support' parancsot.
    Igenám, de a yum grouplist parancs nem magyar nyelvtámogató csoportot. Sőt látszólag semmilyen nyelvtámogató csoportot nem mutat.
    Vagy ezt a leírást köcetve 1esével tegyem fel a hunspell, hypen, kde-l10, mythes, texlive... csomagokat? Mindegyiket? Lövésem nincs mit csinál a texlive...

Én bénázik, vagy ez az "apró" infó tényleg hiányzik a https://spins.fedoraproject.org/hu/kde/#support oldalról?
    Ismeri vki az oldal karbantartóját? Rá lehetne beszélni ennek a pár mondatnak a beszerkesztésére?

Nem ennyire bonyolult. Ha van yumexed - csomagkezelő gui - akkor keress rá a kde és hun szavakra. Megles a lokalizációd. Utána már átállíthatod a nyelvet.
    Amikor telepítettél a magyar nyelv csak a telepítő programra vonatkozott.

Használhatod azt a leírást, igen, bár a grafikus felületű csomagkezeléssel szeirntem jobban jársz.

"Én bénázik,"
    Őőööööö azt kell mondjam, igen, kicsit igen. :D

Az az oldal egyébként eredeti fedora leírás, csak a fordítás miatt látod magyarnak. Tehát nem a magyar kde fedora leírása. Megkeresheted a szerzőt, de nem biztos, hogy bele fogja tenni.

Új hozzászólás Aktív témák