- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Aha. Vagyis a fél éve vásárolt gépem GPU-ja már "régi". Oké.
Vagy úgy érted, hogy a 304.xx egy stabil kiadás, mint egy Ubuntu LTS, a többi új meg beta?
Nagyon kapós vagyok erre a témára. AMD a Mobility HD4650-es kártyámát 2-3 év után Legacy-nak nyilvánította, és semelyik Linux disztróhoz nem kaptam drivert. Abban reménykedtem, hogy az nvidia-nal ilyen nincs (elvégre ott van a 319.23 kompatibilitási listáján a GPU-m).Egyelőre nem vagyok motivált a Debian elhagyására. Nagyon-nagyon sok időt elcsesztem az életemből Linux telepítésre. Jönnek az új verziók, ó ez most biztos jobb lesz, mint ami nekem van. Egy ideje már szinte kevesebbet dolgoztam a Linuxokkal, mint amennyit a buherálásukkal foglalkoztam. Jó lesz az a Debian ott egy-két évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest