- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hát, én munka miatt (word, excel) tettem fel bő egy éve egy win 8-at, meg linuxot dual bootban, úgy, hogy a linuxot a win alól be tudtam bootolni vmware-ben is (mert az képes volt erre, a win nem :-)). Aztán a lustaság miatt szinte sosem használtam a Fedorát. Most azon kaptam magam, hogy nincs szükségem semmi win specifikusra, visszaálltam hétvégén Fedorára. Feduppal frissítettem 20 alpha-ra, az egyetlen problémám ami volt eddig, az az akadozó videó volt, ami annak volt köszönhető, hogy még régebben játszottam a nouveau + intel párossal (optiumusom van) és bent volt egy nomodeset paraméter. Azóta flott minden a sima intellel. Még egy bug van a flash videókkal fullscreen, meg a touchpad furcsa néha, ami lock-unlock után mintha megszűnne. De egyébként is egy rakás trágya az a touchpad, egy felsőkategóriás thinkpad touchpadja miatt sírom vissza a régi acer extensáét. Meg valami miatt kivették az edge scroll-t, és van helyette kétujjas. Én az edge-et szeretem, azt szoktam meg.
Ami feltűnt. Iszonyatosan gyors, a windowshoz képest, pedig a win 8 nem tűnik alapból lomhának, de valahogy sok tabos böngészésnél elkezd vergődni, linux alatt ennek nyoma sincs.
És meglepően összeállt a gnome-shell, szerintem. Én eddig is azt használtam, de most feltűnően egyben van, gyorsan dobja fel az alkalmazásokat az activities menüben, jó a settings panel is eléggé már, a notification tray is rendben, gdm login után rendben van az animáció, lock screen esetén is, frankó hogy ott a lock screenen a zenelejátszó vezérlése, működik a win-l, és automatikusan sötétíti a kijelzőt lockolt állapotban, rögtön. Maxmiálisan elégedett vagyoka cuccal, teljesen stabil napok óta, pedig csak egy alpha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest