Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én masszív Ubuntu-user voltam, de a 11.04 majd a 11.10 után a reménytelenségből erőt merítve elkezdtem keresni a "disztrómat". OpenSUSE volt egy ideig, de KDE nem szimpi, Gnome verzió kaka, leírások hiányosak, stb. Próbáltam Lubuntut, de megborult a friss rendszer az első update-el...
Xubuntut ma is néha használom, de nekem ez csak rescue rendszer, nem tudom teljes gépként elfogadni.
Asszony gépén ezer éve volt Fedora, kipróbáltam és jól is ment. Azt a néhány dolgot ami a .deb-tő különbözik gyorsan meg lehet tanulni, sok leírás van, stb.És van egy faintos fóruma is itt!!!

Amúgy ha már deb, akkor a jelenlegi kedvencem a Peppermint OS, nézd meg. Másik a Pear OS, de ez annyira OS X másolat, hogy elsőre látványos, de utána nyomasztó... Illetve a Zorin OS is Ubuntu a "skin" alatt, elég jó, de sajna kicsit többet hegesztettek a külsőn, mint a belsőn szvsz...Peppermint nagyon jó, már Xubuntu helyett is azzal szoktam rendszert menteni, ha kell vkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- xBox One x 1Tb lemezes
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest