Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shrike7973
üzenetére
Mármint az itteni, hozott isten.

A hivatalos doksikat nézd link, az bőséges. De amúgy majd nindenki átmegy ezen, aztán sokszor banális okokból horgonyoznak le egy disztrónál.
Egy kis történelem: eredetileg volt a red hat és a fedora project. Ez utóbbi repót csinált a redhatohoz. Aztán mikor a red elkezdett csak üzleti fizetős disztrót csinálni, akkor egyesült a fedorával. Az eredeti redhatos csomagok lettek az alap, a mag azaz: core, a többi a fedora. igy lett fedora core. Aztán ezt a két repót egyesitették. Maradt sima fedora. De a csomagkezelő nem tudta, hogy az fc6 után f7 jön, ezért az összes csomag megőrizte ezt az fc-s hagyományt.
Jóéjszakát gyerkek...

-
válasz
Shrike7973
üzenetére
Igen, ezt keresed!

Sajna Fedora is keresgélős, kicsi angol tudás kell azért, akkor gyorsabban találni megoldásokat, de itt is segítünk.Windowsnál van 1 rendszer, kicsit alakíthatod, de nem sokat... ott az user idomul a rendszerhez, kész. Linuxnál keresheted a neked megfelelőt, és még át is szabhatod. Van, akinek ez teher, másnak szüksége van rá. Anno XP-s időkben kipróbáltam, h a lehető legkevesebb cuccot telepítettem, amiből lehetett XP default vagy M$ cuccot használtam, hátha nem kell fél évente újrarakni a zikszpét, és játszani is tudok, meg filmek, CD írás, etc. Hát marha nagy önszopatás volt. Odáig jutottam, h kerülni a wint, de sajna a munkám és a játékok miatt marad még (W7 azért sokkal jobb a zikszpénél), viszont a szabadság és testreszabhatóság miatt Linux a nyerő nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Androidos fejegységek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest