- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Köszi, kb. ilyesmire gondoltam.
Egyébként mesa driver-t honnan tudok felrakni Fedora 12-re, merthogy repoban nem találtam (innentől kezdve meg nekem annyira nem sima ügy)?
Pano
Ha egyszer már bevásároltam ATI-val akkor most reményeim szerint nem kell szétturni a konfigot. Nem vagyok annyira a deszktop Linuxban benne és vannak emlékeim problémák láncolatáról a videó driver kapcsán.Ha saját konfigot raknék össze akkor bármi opció lenne, erre viszont nem vesztegetném az időm.
Egyébként mivel saját konfigon is gondolkodom, ha ajánlasz nvidia-t, azt is szivesen veszem (szigorúán másik konfigba). Ebben az esetben opció a legújabb Fedora is, viszont továbbra is passzív hűtésü, minimális fogyasztásu kártya kell.
Vladi
De, azóta megy. Nem is tudom hol olvastam: if it ain't broke, don't fix it
Röviden: azon a gépen ahova ez a kártya kell marad a F12. A legjobb lenne, ha csak kártyát kellene cserélni, de ha több kell akkor több. Viszont se időm, se energiám egy arra amire kell teljesen jól működő konfigot széttúrni.Igény: Nem játékgép. A legrosszabba ami történhet vele fotó és videó szerkesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen autót vegyek?
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- darkFlash Shadow Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest