- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Sziasztok!
Először is üdv!
Most álltam neki komolyabban a fedorának (meg amúgy a linuxnak), megjártam a magam körét más disztrókkal, de messze ez volt a leggyorsabb eddig, így maradok ennél. Ezt az indián táncot mindenki el játssza szerintem 
Viszont a linux világában még eléggé tapogatok és szükségem van a segítségetekre. Eddig Vizion segített, de nem akarom folyton őt zaklatni, meg említette, hogy vannak itt nála sokkal tapasztaltabbak is.Első körben mindenképp szeretnék minden szükséges codecet telepíteni. Feltettem az Audiacous mp3 lejátszót, de nem nyeli be az mp3-akat:
Feltettem a skype-ot, fel is települt rendesen, viszont ha el akarom indítani az a hibaüzenet fogad, hogy: A "Skype" indításam meghiúsult. Nem sikerült a gyermekfolyamat ("skype") végrehajtása (Nincs ilyen fájl, vagy könyvtár).
Pedig fenn van a program, ha újra akarom telepíteni írja is, hogy nem lehet, mert már fel van települve. Próbáltam leszedni, majd újra tettem de a hiba megmaradt.Szükségem van a Sun-féle JAVA-ra, hogy firefoxban és Chrome-ban is működjön. Ugyanis, amit rendszeresen használok weboldalas progi/szolgáltatás csak azzal hajlandó működni, a többivel nem (OpenJDK, Icedtea java). Ez kivitelezhető? Ubuntun elég marcerás volt, de sikerült megoldani nagynehezen, itt nem tudom.
Szívesen veszek olyan oldalt, ahol esetleg fel vannak sorolva az ajánlott Gnome bővítmények, hogy melyikeket érdemes telepíteni.
Lehet, hogy hülyeség, a Fedora alatt van olyanra lehetőség, hogy lehessen a bootkor induló dolgokat menedzselni?Előre is köszi a válaszokat és remélem tudtok segíteni.
Pano
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most álltam neki komolyabban a fedorának (meg amúgy a linuxnak), megjártam a magam körét más disztrókkal, de messze ez volt a leggyorsabb eddig, így maradok ennél. Ezt az indián táncot mindenki el játssza szerintem