- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, F-eket nyomogattam, de nem volt jó.
Viszont a 3-al jó lett, a másik sorba kellett írni. Reinstall grub, új config file, restart, ugyan az -de már van animált Fedora logo
restart, terminál, Kmod cuccok remove, grub újratelepít, öröm, boldogság... lenne.
Nálam ugye van W7 64 bit, Fedora, és most Comice OS, ez lett utoljára felrakva. Fedora frissítéskor nem frissíti a grubot, de Ubuntu és "klónjai" Grub customizerrel megtalálják -bár ezek szerint az indítási paraméterekkel nem tudnak mit kezdeni... faßa.
Erre a Fedorából újratelepített Grub2 azt írja: sda7 partíción linux, ubuntu 11.10, makeconfig nem támogatja, ennyi... wattafakk?
Nem para, van grub diszkem, sztem arról teszem fel, az sokszor jól jött. Lehet kellene egy /boot partíció? Mondjuk Fedora előtt nem találkoztam ilyennel.
Köszi a segítséget

...valakinél van működő zárt driver? Már szeretnék találkozni ilyennel, mert a "szomszédtopikbanírtákhogyvalakihallotaamikorbeszéltékhogymegy..." nem elég.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)