Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hell! \m/
Reggeli közben Fedoráztam egy cseppet, frissült egy rakat csomag. A listában hozta a fedora-release-rawhide csomagot is, kicsit csodálkoztam rajta, de mondok had szóljon, majd jól leszarozom, ha elront valamit.
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???Az a legszebb, amikor jó drága pénzes unixnál is ezzel szopunk, és a száport csak vonogatja a vállát (jó sok pénzért, persze)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???