- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hell! \m/
Reggeli közben Fedoráztam egy cseppet, frissült egy rakat csomag. A listában hozta a fedora-release-rawhide csomagot is, kicsit csodálkoztam rajta, de mondok had szóljon, majd jól leszarozom, ha elront valamit.
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???Az a legszebb, amikor jó drága pénzes unixnál is ezzel szopunk, és a száport csak vonogatja a vállát (jó sok pénzért, persze)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???