- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hell! \m/
Reggeli közben Fedoráztam egy cseppet, frissült egy rakat csomag. A listában hozta a fedora-release-rawhide csomagot is, kicsit csodálkoztam rajta, de mondok had szóljon, majd jól leszarozom, ha elront valamit.
Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???Az a legszebb, amikor jó drága pénzes unixnál is ezzel szopunk, és a száport csak vonogatja a vállát (jó sok pénzért, persze)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán szerencsére azt mondta, hogy ezt nem tudja felrakni, úgyhogy kicsekkoltam. Így már felment minden. Ezt már régen is észrevettem, hogy ha valami csomag frissül, azt jó eséllyel fel is akarja rakni, ez pl ott kényelmetlen, hogy a kis gépemre felrakott xfce spin alá idővel odagyűlik az összes [= időközben javított, szerk.] gnome-os csomag is, amire ugye xfce alatt semmi szükség. Tényleg ennyire bonyolult dolog még mindig a függőség kezelés???