- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, azt észrevettem, hogy most a legstabilabb rendszer, amit próbáltam az utóbbi időben, az az f15 béta
stabilabb volt, mint az ubuntu 11.04 stabil vagy suse 11.4 (igaz ehhez feltettem a tumbleweed-et, ami ronthat az összhatáson).
tulajdonképpen azt szeretném, ha a gnome3 fejlesztések hamar ideérnének, mert lehet olvasni a levlistán, hogy miket javítottak, de fogalmam sincs, hogy mikorra fog az elérni a végfelhasználókhoz. most fe lvan véve a testing tároló az alap kiadáshoz is, és az rpmfusion-hoz is.
a koji az micsoda pontosan? nem csak valami csomagkészítő eszköz fedorához?illetve még egy kicsit más kérdés: próbáltam feltenni a handbrake-et, esetleges videószerkesztéshez, de a honlapjukon csak f14-hez van csomag, és nem is hajlandó feltelepülni f15 alá (vaalami függőség problémája van). erre van valami megoldás, vagy csak várni tudok, amíg megcsinálják az újabb verzióhoz is? alternatívaként próbáltam feltenni az avidemux-ot is, de azt za utóbbi időben nem nagyon szerettem, mert elég instabil volt, illetve most is azzal nyitott, hogy feltette a qt és cli csomagokat, amik rögtön függőségproblémát okoztak, és onnantól csak --skip-broken kapcsolóval tudtam frissíteni a csomaglistát, ami nem annyira jó azért.
ez az f15 tényleg ennyire más a motorháztető alatt, mint az előző kiadás, hogy ilyen inkompatibilitást okoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
stabilabb volt, mint az ubuntu 11.04 stabil vagy suse 11.4 (igaz ehhez feltettem a tumbleweed-et, ami ronthat az összhatáson).