Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rokefeller
üzenetére
igen, azt észrevettem, hogy most a legstabilabb rendszer, amit próbáltam az utóbbi időben, az az f15 béta
stabilabb volt, mint az ubuntu 11.04 stabil vagy suse 11.4 (igaz ehhez feltettem a tumbleweed-et, ami ronthat az összhatáson).
tulajdonképpen azt szeretném, ha a gnome3 fejlesztések hamar ideérnének, mert lehet olvasni a levlistán, hogy miket javítottak, de fogalmam sincs, hogy mikorra fog az elérni a végfelhasználókhoz. most fe lvan véve a testing tároló az alap kiadáshoz is, és az rpmfusion-hoz is.
a koji az micsoda pontosan? nem csak valami csomagkészítő eszköz fedorához?illetve még egy kicsit más kérdés: próbáltam feltenni a handbrake-et, esetleges videószerkesztéshez, de a honlapjukon csak f14-hez van csomag, és nem is hajlandó feltelepülni f15 alá (vaalami függőség problémája van). erre van valami megoldás, vagy csak várni tudok, amíg megcsinálják az újabb verzióhoz is? alternatívaként próbáltam feltenni az avidemux-ot is, de azt za utóbbi időben nem nagyon szerettem, mert elég instabil volt, illetve most is azzal nyitott, hogy feltette a qt és cli csomagokat, amik rögtön függőségproblémát okoztak, és onnantól csak --skip-broken kapcsolóval tudtam frissíteni a csomaglistát, ami nem annyira jó azért.
ez az f15 tényleg ennyire más a motorháztető alatt, mint az előző kiadás, hogy ilyen inkompatibilitást okoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lexus, Toyota topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Vicces képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
stabilabb volt, mint az ubuntu 11.04 stabil vagy suse 11.4 (igaz ehhez feltettem a tumbleweed-et, ami ronthat az összhatáson).