Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
kezdésnek elmondanám, hogy eddigi pályafutásom alatt csak win-em volt, szal linuxhoz nem konyítok egy cseppet sem. egyik spanom gépén megláttam a fedorát, és dícsérte nekem, hogy mennyire jó, meg stabil meg szal minden szép. azt akarom kérdezni, hogy melyik felülettel érdemes felrakni, hogy a win7 után ne tűnjön nekem fapadosnak (sőt olvastam olyan cikket is, hogy van olyan felület, hogy a win7 tűnik utána fapadosnak
)?
és úgy meg lehet csinálni a rendszert, hogy a win7em is fent maradjon, és oda is be tudjak bootolni, ha akarok (pl játszani)? holnap érkezik egy másik hdd a gépembe, arra gondoltam, hogy csinálok egy 60GB-s partíciót, és menne rá a fedora.
köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest