Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
klayton#1
üzenetére
köszi a tanácsokat, estére már szerintem fent lesz egy gnome felületű fedora. wint csak a játékok miatt akarom fennhagyni, hogy ne kelljen szórakozni vele. bár ha wine-ben minden fainul elfut, akkor nem fogok sírni, és letolom a wines meghajtót.
anno cca 6-7 éve az uhu-linux nevű csodához volt szerencsém, de mivel nem nagyon tudtam használni, mivel általában 3 perc után összeomlott a sulis gépeken, ezért nagyon nem erőltettem a dolgot, és inkább átmentem mindig a win2000res terembe netezni

de azóta sokminden történt, remélem ezzel is elboldogulok majd, és nem adja meg magát hamar

és persze bármi van, kérdezni fogok!

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
kezdésnek elmondanám, hogy eddigi pályafutásom alatt csak win-em volt, szal linuxhoz nem konyítok egy cseppet sem. egyik spanom gépén megláttam a fedorát, és dícsérte nekem, hogy mennyire jó, meg stabil meg szal minden szép. azt akarom kérdezni, hogy melyik felülettel érdemes felrakni, hogy a win7 után ne tűnjön nekem fapadosnak (sőt olvastam olyan cikket is, hogy van olyan felület, hogy a win7 tűnik utána fapadosnak
)?és úgy meg lehet csinálni a rendszert, hogy a win7em is fent maradjon, és oda is be tudjak bootolni, ha akarok (pl játszani)? holnap érkezik egy másik hdd a gépembe, arra gondoltam, hogy csinálok egy 60GB-s partíciót, és menne rá a fedora.
köszi előre is a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)?