- Milyen okostelefont vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
klayton#1
üzenetére
köszi a tanácsokat, estére már szerintem fent lesz egy gnome felületű fedora. wint csak a játékok miatt akarom fennhagyni, hogy ne kelljen szórakozni vele. bár ha wine-ben minden fainul elfut, akkor nem fogok sírni, és letolom a wines meghajtót.
anno cca 6-7 éve az uhu-linux nevű csodához volt szerencsém, de mivel nem nagyon tudtam használni, mivel általában 3 perc után összeomlott a sulis gépeken, ezért nagyon nem erőltettem a dolgot, és inkább átmentem mindig a win2000res terembe netezni

de azóta sokminden történt, remélem ezzel is elboldogulok majd, és nem adja meg magát hamar

és persze bármi van, kérdezni fogok!

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
kezdésnek elmondanám, hogy eddigi pályafutásom alatt csak win-em volt, szal linuxhoz nem konyítok egy cseppet sem. egyik spanom gépén megláttam a fedorát, és dícsérte nekem, hogy mennyire jó, meg stabil meg szal minden szép. azt akarom kérdezni, hogy melyik felülettel érdemes felrakni, hogy a win7 után ne tűnjön nekem fapadosnak (sőt olvastam olyan cikket is, hogy van olyan felület, hogy a win7 tűnik utána fapadosnak
)?és úgy meg lehet csinálni a rendszert, hogy a win7em is fent maradjon, és oda is be tudjak bootolni, ha akarok (pl játszani)? holnap érkezik egy másik hdd a gépembe, arra gondoltam, hogy csinálok egy 60GB-s partíciót, és menne rá a fedora.
köszi előre is a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gray Zone Warfare
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robot fűnyírók
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Asztalos klub
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?