Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Cserélhető: Csak az ezzel a baj, hogy prosztó júzernek ne legyen már köze a többi oprendszer particióihoz (max, ha a root megengedi neki explicit valahova felmountolva, vagy fstab-ban user opcióval, vagy akármi), szal ne rakja már ki default az asztalára (az más kérdés, hogy nem tud vele mit kezdeni, szal még csak ennyi értelme sincs). Ha meg kikapcsolja az ember, akkor kapásból bukja a valóban cserélhető eszközöket az asztalról, aminek ugye azért több létjogosultsága lenne ott.
Majd megrágom az fstab-ot, hogy mit lehet vele kezdeni.De lehet az én készülékemben van a probléma, mert én unix felől érkeztem a linuxba, nem pedig vindózerből, szal a rendhez vagyok szopva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest