Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Cserélhető: Csak az ezzel a baj, hogy prosztó júzernek ne legyen már köze a többi oprendszer particióihoz (max, ha a root megengedi neki explicit valahova felmountolva, vagy fstab-ban user opcióval, vagy akármi), szal ne rakja már ki default az asztalára (az más kérdés, hogy nem tud vele mit kezdeni, szal még csak ennyi értelme sincs). Ha meg kikapcsolja az ember, akkor kapásból bukja a valóban cserélhető eszközöket az asztalról, aminek ugye azért több létjogosultsága lenne ott.
Majd megrágom az fstab-ot, hogy mit lehet vele kezdeni.De lehet az én készülékemben van a probléma, mert én unix felől érkeztem a linuxba, nem pedig vindózerből, szal a rendhez vagyok szopva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest