- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hát nem sok időm volt tesztelni, és csak a live-ot próbáltam ki.
Változás látszólag semmi. Desktop feature nem is nagyon van a listán, minden újabb, empathy-ban megy a metacontact kezelés, de szerintem elég bénán sikerült (ez mondjuk fedora független)
A riportolt suspend/resume bugom F12 óta nincs javítva, de még válaszra sem méltatták. Ok hogy acer laptop specifikus, de még a workaroundot is beleírtam a bugreportba, mégis ugyanolyan szar.
Új a wallpaper, kb ennyit láttam belőle. A liveUSB-s bugot, miszerint egyszercsak a persistent home valamilyen hibájából elhagyja a user configot, session-t, ez ugyanúgy él, úgyhogy kb 20 perc után reboot volt.
Sok újdonság nincs benne, ami szemmel is látható lenne, ment is a rinyálás blogokon ha jól láttam.
Viszont ha olyan stabil mint a 13, akkor alapvetően ez egy jó rendszer lesz, frissebb szoftverekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Hobby elektronika
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Villanyszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest