- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Ububtu 10.04. Szét*ta a partíciós táblát
Párszor telepítettem már, nálam sosem fordult elő, de valóban bármikor előfordulhat, bármelyik operációs rendszer telepítésekor. Erre mindig figyelmeztetnek: minden adatról készüljön biztonsági mentés, mielőtt hozzákezdesz a telepítéshezNem tudok internetes kapcsolatot létrehozni
Sajnos a NetworkManager még nem 100%-os, bár nekem működik. Ha ADSL-t használsz, a legegyszerűbb feltenni az rp-pppoe csomagot és pppoe-setup-pal beállítani.Mint fel. Na tényleg, ebben szinte minden benne van ami kell.
Igen, főleg multimédiát tekintve (ez jogi okok miatt nem lehetséges, például a Fedora-ban és az Ubuntu-ban). Valóban az egyik legjobb Linux kiadás kezdőknek. Egyébként az Ubuntu-ra épül, kisebb változásokkal. A Mint repository-ban (itt) több, mint száz csomag érhető el, jól összeválogatva, ez elég is az alapdolgokhoz. A többit az Ubuntu repo-kból lehet a Mint alatt is letölteni.Régebben volt kisebb zavar amiatt, hogy a Mint a saját és az Ubuntu repo-kat is használja, de mára ez megoldódott. Csak összehasonlításként: a csomagok száma a Fedora és Ubuntu repo-kban is húszezer fölött van.Összességében, nálam gond nélkül megy a Fedora, Ubuntu, Arch (és még sorolhatnám a többit, amiket kipróbáltam). Minél pontosabban leírod, hogy milyen rendszert használsz (hardver, szoftver) és mi a gond, annál valószínűbb, hogy kapsz választ a megfelelő fórumokban. Az Ubuntu-nak és a Linux Mint-nek (kettő is) van saját fóruma itt is, oda érdemes elküldeni az itt leírt tapasztalataidat; biztos vagyok benne, hogy sokan válaszolnak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hardcore café
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- YouTube
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SörcsaPH!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest