- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem a hangkártyát nem tudta kezelni a fedora, hanem a hangbeállítást nem tudta megjegyezni, így nem volt hang. Az evidens hogy windows alatt telepíteni kell a drivereket, de az nem túl bonyolult művelet, legalábbis nekem nem az
Semmi baj nem lenne a linuxszal egyébként ha nem úgy lenne reklámozva hogy csúcsszuper bárki által könnyen használható OS, mert "ingyenes" ugyan, de ha valaki nem megszállott, akkor lehet jobban jár ha kifizet x összeget egy könnyen kezelhető stabil fizetős OS-ért, mint idegeskedni, hetekig turkálni problémák megoldása után stb. Van aki ezt élvezi, de van aki munkából hazatérve használni óhajtja a gépét és nem szopni vele. Ezt csak azért írtam mert kettős mércét és windowst emlegettél. Én turkálni fogok mert ehhez van kedvem, gondoltam megnézem 2010-ben hol tart a linux. A tapasztalatok ismét lesújtóak, de mivel megszoktam, már nem izgat annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Semmi baj nem lenne a linuxszal egyébként ha nem úgy lenne reklámozva hogy csúcsszuper bárki által könnyen használható OS, mert "ingyenes" ugyan, de ha valaki nem megszállott, akkor lehet jobban jár ha kifizet x összeget egy könnyen kezelhető stabil fizetős OS-ért, mint idegeskedni, hetekig turkálni problémák megoldása után stb. Van aki ezt élvezi, de van aki munkából hazatérve használni óhajtja a gépét és nem szopni vele. Ezt csak azért írtam mert kettős mércét és windowst emlegettél. Én turkálni fogok mert ehhez van kedvem, gondoltam megnézem 2010-ben hol tart a linux. A tapasztalatok ismét lesújtóak, de mivel megszoktam, már nem izgat annyira.