Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem a hangkártyát nem tudta kezelni a fedora, hanem a hangbeállítást nem tudta megjegyezni, így nem volt hang. Az evidens hogy windows alatt telepíteni kell a drivereket, de az nem túl bonyolult művelet, legalábbis nekem nem az
Semmi baj nem lenne a linuxszal egyébként ha nem úgy lenne reklámozva hogy csúcsszuper bárki által könnyen használható OS, mert "ingyenes" ugyan, de ha valaki nem megszállott, akkor lehet jobban jár ha kifizet x összeget egy könnyen kezelhető stabil fizetős OS-ért, mint idegeskedni, hetekig turkálni problémák megoldása után stb. Van aki ezt élvezi, de van aki munkából hazatérve használni óhajtja a gépét és nem szopni vele. Ezt csak azért írtam mert kettős mércét és windowst emlegettél. Én turkálni fogok mert ehhez van kedvem, gondoltam megnézem 2010-ben hol tart a linux. A tapasztalatok ismét lesújtóak, de mivel megszoktam, már nem izgat annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Semmi baj nem lenne a linuxszal egyébként ha nem úgy lenne reklámozva hogy csúcsszuper bárki által könnyen használható OS, mert "ingyenes" ugyan, de ha valaki nem megszállott, akkor lehet jobban jár ha kifizet x összeget egy könnyen kezelhető stabil fizetős OS-ért, mint idegeskedni, hetekig turkálni problémák megoldása után stb. Van aki ezt élvezi, de van aki munkából hazatérve használni óhajtja a gépét és nem szopni vele. Ezt csak azért írtam mert kettős mércét és windowst emlegettél. Én turkálni fogok mert ehhez van kedvem, gondoltam megnézem 2010-ben hol tart a linux. A tapasztalatok ismét lesújtóak, de mivel megszoktam, már nem izgat annyira.