- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #1913 üzenetére
Grafikus felületű programok telepítésénél tök kényelmes a packagekit-gui is, ami a menüben add/remove software-ként szerepel. A yumex kicsit több lehetőséget ad, viszont én ha csak annyi van, hogy jé, kéne egy inkscape, akkor a packaget-gui-t használom.
Ja és ha totál kezdő vagy Fedora terén, akkor ne lepődj meg hogy sok szoftver nincs az alap repo-ban, RPMFusion a repo neve ami majd neked kell (nem kell vadul elkezdeni hivatalos oldalakról targz-ket vadászni, és a gcc se izzon rögtön). Három dolgot tehetsz:
1. sima fedorára felteszed a repo-t, 1 perc
2. felteszed az easylife-ot, és az segít sokminden másban is [link] 1 perc, plusz amiket kipipálsz
3. a hivatalos spin helyett rákeresel az omega linuxra, ami sima fedora, csak a restricted repo-k is benne vannak alapból, pár perc, meg asszem abból csak dvd installer van, szóval sávszél függő.BTW Vladi, te használod F12 alatt a YUMEX-et? Én agyf*szt kapok az új GUI-jától, lassú, két percig frissít metaadatot, nem tudom rendesen vele nagyság szerint listázni a telepített csomagokat, meg ilyenek, mondjuk rég nem is néztem emiatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest