Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Grafikus felületű programok telepítésénél tök kényelmes a packagekit-gui is, ami a menüben add/remove software-ként szerepel. A yumex kicsit több lehetőséget ad, viszont én ha csak annyi van, hogy jé, kéne egy inkscape, akkor a packaget-gui-t használom.
Ja és ha totál kezdő vagy Fedora terén, akkor ne lepődj meg hogy sok szoftver nincs az alap repo-ban, RPMFusion a repo neve ami majd neked kell (nem kell vadul elkezdeni hivatalos oldalakról targz-ket vadászni, és a gcc se izzon rögtön). Három dolgot tehetsz:
1. sima fedorára felteszed a repo-t, 1 perc
2. felteszed az easylife-ot, és az segít sokminden másban is [link] 1 perc, plusz amiket kipipálsz
3. a hivatalos spin helyett rákeresel az omega linuxra, ami sima fedora, csak a restricted repo-k is benne vannak alapból, pár perc, meg asszem abból csak dvd installer van, szóval sávszél függő.BTW Vladi, te használod F12 alatt a YUMEX-et? Én agyf*szt kapok az új GUI-jától, lassú, két percig frissít metaadatot, nem tudom rendesen vele nagyság szerint listázni a telepített csomagokat, meg ilyenek, mondjuk rég nem is néztem emiatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest