Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Régóta használt Fedora 10-et cseréltem 12-re. Amúgy is HDD-t akartam cserélni, így aztán nulláról tettem fel. MInden OK, egy dolgot leszámítva: Az ATI 3450 video kártyámat alig használja a gép. Persze a proci izomból mindent megcsinál, de nem így kellene menjen (kicsit magas a load ott ahol a video kártya kellene dolgozzon).
Ez már 10 alatt sem volt sima ügy. Így aztán óvatosságból Ubuntu 9.10 alatt tettem fel az ATI 9.11-es drivert. Simán felment. Switch user-> fekete képernyő, totál fagyás. OK, ez semmit sem javult az elmult 1 év alatt.
system-config-display-t elindítva. Hardware fülön Video Card/Configure. Látom van radeonhd is.
Kérdés: Merjem lecserélni? Nyerek vele valamit? Fedora 10 alatt OO behalt tőle (később sikerült valahogy helyrerakni).
Nézegettem a Wiki-t, de nem lettem tőle okosabb.
Van erről a témáról valami jobb leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs