- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hogy érted hogy nem jött be? Nekem semmi problémám nem volt vele, de lehet csak szerencsés vagyok, viszont nem találtam olyan extra vinnyogást sehol, csak a szokásos mp3, flash pugin amd64-en, meg ilyeneket, de az smafu :-) Egyébként én pénteken toltam fel rawhide-ra, most frissülök épp 10-essé, és ami eddigi tapasztalatom, a plymouth jól néz ki, de mivel nincs kernel modesettingem, ezért kicsit lassúnak tűnik, és ugye a villogás is megmarad emiatt (akinek intel drivere van és frissít, az beleszaladhatott egy nem induló x-be, de mostmár megy)... egy apró szemetelés maradt a rendszeren, a newkey-es repok filejait megtartotta, és az ugye már nem valid, ha a basearch 10-es, de ez könnyen javítható... emellett: végre működik a suspendem, és a hibernate-em rendesen. kicsit gyorsabbnak tűnik minden a gépem, és a sectool-guival tök jót játszottam tegnap :-) stabilitási problémám azt hiszem 7 óta nem volt, most sem nagyon, kivéve az x-es dolgot a rawhide-ra átálláskor
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest