Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hogy érted hogy nem jött be? Nekem semmi problémám nem volt vele, de lehet csak szerencsés vagyok, viszont nem találtam olyan extra vinnyogást sehol, csak a szokásos mp3, flash pugin amd64-en, meg ilyeneket, de az smafu :-) Egyébként én pénteken toltam fel rawhide-ra, most frissülök épp 10-essé, és ami eddigi tapasztalatom, a plymouth jól néz ki, de mivel nincs kernel modesettingem, ezért kicsit lassúnak tűnik, és ugye a villogás is megmarad emiatt (akinek intel drivere van és frissít, az beleszaladhatott egy nem induló x-be, de mostmár megy)... egy apró szemetelés maradt a rendszeren, a newkey-es repok filejait megtartotta, és az ugye már nem valid, ha a basearch 10-es, de ez könnyen javítható... emellett: végre működik a suspendem, és a hibernate-em rendesen. kicsit gyorsabbnak tűnik minden a gépem, és a sectool-guival tök jót játszottam tegnap :-) stabilitási problémám azt hiszem 7 óta nem volt, most sem nagyon, kivéve az x-es dolgot a rawhide-ra átálláskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest