Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorlin
    őstag

be van kapcsolva a compiz?

nálam így jött elő hasonló. a fedora repóból ment az update, és úgy frissített kernelt, hogy a videokártya megfelelő kernelmodulját nem telepítette. újraindításnál login még volt, majd a 3d desktop helyett (mivel az inkompatibilis nvidia-drivert nem töltötte be) nagy fehérség fogadott. az egyszerűbb megoldás az volt, ha a bootnál a korábbi kernelt választottam (press any key to enter boot menu), majd kikapcsoltam a compizt. utána restart az új kernellel, és manuálisan telepítettem a megfelelő kernelmodult a videodriverhez.

Köszönöm!
    Majd megpróbálom,úgy néz ki hogy most a nyolcas jó.Csak azt nem értem ha a kilences elvileg jobb újabb,akkor miért van az hogy a nyolcas még felismerte a "tapipadot" a laptopon a kilences már nem:( és a megbízhatóságtól sem vagyok elhűlve.
    Még amit meg szerettem volna kérdezni hogy lehet windwows-os betűkészletet telepíteni ,már nagyon sokszor próbáltam le is tölti de valamiért nem telepíti ,van esetleg valami weboldal egy parancssorral ami megkönnyíti ezt a telepítést:)?

Még egyszer köszönöm.Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák