Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nade milyen processor? Elvileg semmit nem kell feltenni, ha támogatott, akkor már megy is az állítás.
Nálam:[oleg@localhost ~]$ dmesg | grep power
powernow-k8: Found 1 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+ processors (1 cpu cores) (version 2.20.00)
powernow-k8: 0 : fid 0xe (2200 MHz), vid 0x6
powernow-k8: 1 : fid 0xc (2000 MHz), vid 0x8
powernow-k8: 2 : fid 0xa (1800 MHz), vid 0xa
powernow-k8: 3 : fid 0x2 (1000 MHz), vid 0x12
[oleg@localhost ~]$Vga gonddal kapcsolatban pedig, ha elszáll a grafikus felület, akkor állítsd vissza vesa üzemmódra és elemezzük a hibát. Leírtam ennek menetét: link
"Csak azt nem értem ha a kilences elvileg jobb újabb"
Mint fentebb írtam, nem feltétlenül jobb. Érdemes akkor a 8 nál maradni.
-
Erasmus
őstag
be van kapcsolva a compiz?
nálam így jött elő hasonló. a fedora repóból ment az update, és úgy frissített kernelt, hogy a videokártya megfelelő kernelmodulját nem telepítette. újraindításnál login még volt, majd a 3d desktop helyett (mivel az inkompatibilis nvidia-drivert nem töltötte be) nagy fehérség fogadott. az egyszerűbb megoldás az volt, ha a bootnál a korábbi kernelt választottam (press any key to enter boot menu), majd kikapcsoltam a compizt. utána restart az új kernellel, és manuálisan telepítettem a megfelelő kernelmodult a videodriverhez.
-
rokefeller
senior tag
a fedoránál egy release-re visszamenőleg van full support. félévente van új release. tehát a nyolcas addig supportált még meg nem jelenik a kilences. ha igazán fedorázol, akkor a legújabbat használod, mert abban más minta többi hogy nagyon friss dolgok vannak benne. ha egy release-zel korábbit használsz, akkor viszont kapsz egy betonstabil rpm alapú disztrót. ha esetleg tudod a 9-essel mi volt a baj, segítünk megoldani.
-
ragazzo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest