- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nade milyen processor? Elvileg semmit nem kell feltenni, ha támogatott, akkor már megy is az állítás.
Nálam:[oleg@localhost ~]$ dmesg | grep power
powernow-k8: Found 1 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+ processors (1 cpu cores) (version 2.20.00)
powernow-k8: 0 : fid 0xe (2200 MHz), vid 0x6
powernow-k8: 1 : fid 0xc (2000 MHz), vid 0x8
powernow-k8: 2 : fid 0xa (1800 MHz), vid 0xa
powernow-k8: 3 : fid 0x2 (1000 MHz), vid 0x12
[oleg@localhost ~]$Vga gonddal kapcsolatban pedig, ha elszáll a grafikus felület, akkor állítsd vissza vesa üzemmódra és elemezzük a hibát. Leírtam ennek menetét: link
"Csak azt nem értem ha a kilences elvileg jobb újabb"
Mint fentebb írtam, nem feltétlenül jobb. Érdemes akkor a 8 nál maradni. -
Erasmus
őstag
be van kapcsolva a compiz?
nálam így jött elő hasonló. a fedora repóból ment az update, és úgy frissített kernelt, hogy a videokártya megfelelő kernelmodulját nem telepítette. újraindításnál login még volt, majd a 3d desktop helyett (mivel az inkompatibilis nvidia-drivert nem töltötte be) nagy fehérség fogadott. az egyszerűbb megoldás az volt, ha a bootnál a korábbi kernelt választottam (press any key to enter boot menu), majd kikapcsoltam a compizt. utána restart az új kernellel, és manuálisan telepítettem a megfelelő kernelmodult a videodriverhez.
-
rokefeller
senior tag
a fedoránál egy release-re visszamenőleg van full support. félévente van új release. tehát a nyolcas addig supportált még meg nem jelenik a kilences. ha igazán fedorázol, akkor a legújabbat használod, mert abban más minta többi hogy nagyon friss dolgok vannak benne. ha egy release-zel korábbit használsz, akkor viszont kapsz egy betonstabil rpm alapú disztrót. ha esetleg tudod a 9-essel mi volt a baj, segítünk megoldani.
-
ragazzo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest