Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• őstag

őstag

válasz n0tr3adY81 #3119 üzenetére

Nem tisztem a Giants-t védeni és nem is ez a célom, de ez túlságosan egyoldalú megközelítés.
    Az miért baj ha olyan irányba fejlődött a játék, ami a felhasználók körében népszerű volt? Inkább hagyták volna figyelmen kívül az igényeket és erőltettek volna saját ötleteiket mindenáron?
    Nem annyira a modderek, mint a moddolhatóság tartja életben és ezt okosan meghagyták az elejétől. Ha nincs ez a "gagyi" játék, akkor nincs mit moddolni sem, és ma nem itt tartana.
    Én személy szerint alig pár tucat modot tudok mondani ami nélkül hiányérzetem volna és ezek többsége script
    Jó új mapokat kipróbálni, kényelmesebb ha valaki csinál egy multifruit pótót vagy kanalat, és nem saját kezűleg kell megcsinálni. Ezzel együtt a modok többsége sajnos felesleges és gagyi, korábbi verziókból átemelt tákolmány amit az idő kirostál. A sok próbálkozásból születik az a kevés tényleg jó.
    Sok hibája van a játéknak, ezt mindenki tudja, bőven volna mit javítani, de konkurencia híján csak apró változásokra lehet számítani. A konkurencia hiányát pedig nem a Giants-on kell számon kérni.

Új hozzászólás Aktív témák