Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Túl sokat vártok ettől a csapattól.
Múltkoriban kellemesen elbeszélgettünk maptest közben SurciHUN nevű modellező komával erről az egész Giants dologról.Nagy vonalakban annyi a történet, hogy már a kezdetektől fogva (2008) a modderekre támaszkodnak, ill. az új kiadás(ok) "fícsörjeit" sem a saját ötlet-szekrényük legaljából kotorják elő. És akkor még finoman fogalmaztam...
Én csak a 13-15 időszakról tudok nyilatkozni, a teljesség igénye nélkül pár dolog:
- bálák, gépek fizikája -> '13 MoreRealistic mod (kiadáskor az 1.1 patch előtt ezért csúszkáltak a gépek)
- erdészet ->'13 Forst mod
- gépnek tempomat -> '13 ESLimiter
- shaderes fillPlane a pótkocsiknak (ott telik a pót, ahova ürít a kombi) -> '13-as modAmit képtelenek fixelni '11 óta:
- multiban a szervernél és a kliensnél egyszerre közlekedő vonatok
- multiban közúti forgalom
- maximum 4 festhető textúra használható 1 négyzetkilóméteren a Giants Editorban
- több CPU szál támogatás
- alacsony fps ATI kártyáknálFrukt0r, aki nagyon nagyon jó scripteket készített a '13-hoz, javarészt a fent emlitett dolgok miatt hagyta abba.
Ennek fényében enyhén szólva szánalmasnak tartom a kiadott szavazásukat, hogy mi felé kanyarodjanak a '17 kiadásakor.
Célszerűbb lett volna a "Mit lopjunk össze nektek?" címet adni a szavazásnak.Még egy cinikus gondolat a végére, ami remekül jellemzi az én olvasatomban az egész Giants szavazást.
Van egy 20 éves, kivül-belül rohadó Trabantom. Lopok rá metálfényt, lopok rá alu felnit, hegesztek rá szögvasból spoilert, flexel vágok levegőbeömlőt és lemegyek a Tesco parkolóba rajolni, hogy mekkora fain vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest