- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Én most nem rég találkoztam először ezzel a játékkal, és még sehol nem hallottam erről. Már egy idelye van egy 8530-am, ami ezen kívül tökéletesen működött. Az F1-es menü megjelenítésekor schift nem jelenik meg, az újnál pedig nem ültem bele. Még tegnap egy másik oldalról leszedtem, és kipróbáltam rögtön ezt, és többet nem is foglalkoztam vele. Viszont az enyémnél a vacs által javasolt space működik.
Mindíg tanul az ember valamit, és pont ezért van a fórum is. A kevésbé tapasztaltaknak tudnak segíteni a régi motorosokMindkettőtöknek köszönöm!

Végre van egy tökéletes 8530, vagy legalábbis most már tudok róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindíg tanul az ember valamit, és pont ezért van a fórum is. A kevésbé tapasztaltaknak tudnak segíteni a régi motorosok