Hirdetés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apach
senior tag
válasz
satuka72
üzenetére
Szia. Örülök hogy bejön.

Leszedheted a Winrar progit is, mert azzal pl az exe formátumot is meg tudtam nyitni telepítés, vagyis kibontás nélkül. Megvan nekem a Total Commander is, de az nekem zavaros.
WinRAR progi egyszerűbb. 
Jut eszembe. careerSavegame.xml ebben a fájlban, át lehet írni a gépek árait is, vagy épp, azt hogy mennyi induló pénzetek legyen.
Nekem a gyári gépek cuccok nem igen jönnek be 2011 nél, így ennél vagy átírtam kicsit, vagy egy kiválasztott, hibátlan eszköz XML-ben írtam át az árát úgy, hogy az ára elé egy mínusz jelet tettem, és amikor megvettem, annyival TÖBB pénzem lett, amennyi az eszköz ára. Pl van egy Rába 250 gép, aminek 125ezer euró az ára, akkor ezt kb 325 ezerre szoktam átírni, majd elé biggyesztem a mínusz jelet, így minden megvételkor, a pénzem 325 ezerrel több lesz.
Ezt persze csak addig szoktam, amíg lecserélem a gépeket, cuccokat stb olyanra amik kellenek.2011 nél, pl JD 7930 dupla felnist szeretem, vagy épp a JCB gépet amit átírt a készítője már 2013-ra is. Sőőt, van egy New Holland is ami szintén nagyon király. Asszem ez utóbbit is átírták már 2013-ra.
-
olivera88
veterán
válasz
satuka72
üzenetére
Közben utánanéztem, a map01i3d be kell meg keresni a growthNumStates és ott átirni számot. Ez oké, megcsináltam,a jaték mikor inditottam azt irta ki h adatok módosultak újratelepítem e v folytatom e, folytattam de ugyanabban stadiumba volt a növény mint előtte. Megpróbáltam szedni, csak épp nem szedi a kombájn, ezek szerint le kell fóliázni?
Szerk: Nem csak egy helyen kell átírni, azért nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Keresünk dokkolókat
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

WinRAR progi egyszerűbb.
Nekem a gyári gépek cuccok nem igen jönnek be 2011 nél, így ennél vagy átírtam kicsit, vagy egy kiválasztott, hibátlan eszköz XML-ben írtam át az árát úgy, hogy az ára elé egy mínusz jelet tettem, és amikor megvettem, annyival TÖBB pénzem lett, amennyi az eszköz ára. Pl van egy Rába 250 gép, aminek 125ezer euró az ára, akkor ezt kb 325 ezerre szoktam átírni, majd elé biggyesztem a mínusz jelet, így minden megvételkor, a pénzem 325 ezerrel több lesz.