Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
üdv. a játék fizikájával nem lehet kezdeni valamit? valami mod vagy akármi.. egyszerűen borzalmas ahogy pl a bálák úgy csúsznak a földön mint jégkorong a jégen, vagy pl múltkor a nagy körbálázóból viszonylag egy helyre ürítettem a bálákat a föld mellé, és kettő összeakadt egymásba, még fél óra játék után is egymásban voltak és egyhelyben forogtak.. bálavilláról sokszor alig jön le, már inkább a bálaszállító borul fel. vagy ahogy a gépek koccannak vagy ilyesmi és szinte felrepülnek a levegőbe. meg még sok ilyesmi van, de biztos ti is találkoztatok ilyenekkel, tudjátok miről van szó. annyira valóságszerűtlen, hogy ezzel tönkreteszi ezt az amúgy egész jó kis játékot.
a másik kérdésem az lenne, hogy nincs valami "mod-pack" ahol össze vannak gyűjtve a "legjobb" modok (tudom ez szubjektív, de úgy értem hogy olyan modok, amik minőségiek és nem akadnak össze egymással)?
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs