Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban én amolyan földművelő jómunkásembernek képeztem magam. Gyerekkori álom vált valóra, csak éppen a TSz-rendszert szépen szétverték, a maradékban meg nem volt helye zöldfülű mérnökpalántáknak... Szakmát váltottam... De ez már egy másik történet.
Csak azért írtam ezt le, hogy megvilágítsam a szántóföldi növénytermesztéshez való kapcsolatom. Ami a mai napig is szoros. Ellenben az erdőgazdálkodással. Soha sem vonzottak a fakitermelő és feldolgozó gépek. Olyannyira nem, hogy egy apró kitérő után a játékban sincs egyetlen ilyen mod-om sem. Valahogy nem tud megfogni ennek a hangulata (vagy csak béna voltam a fakivágó adapterhez...).
Így azután megtisztelő kérdésedre (létezik már kicsit jobban gépiesített favágó / rakodó eszköz?) csak azt a szakmailag igen megalapozott választ tudom adni, hogy: tuggya a radai rosseb!

Új hozzászólás Aktív témák

- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest