Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Feltöltöm hozzád ha sikerül belépnem az oldaladra
Ha nem, akkor adok linket. Mellesleg, jó a másik map, csak épp, már most 3 földet kellet kijavítanom, mert a weat részt nem tette a trágyázott földréteg alá. Ráadásnak görbék a szélei, stb stb. Kerítés és fák az útba, stb. De ez kb 1 hetes meló max ha van rendesen időm. 307 mega, de lehet hogy kevesebb lesz, mert lehet kiszedek valamit belőle hogy 300 alá menjen aztán skyra fel tudjuk tenni majd. Grossnak szerintem csak annyi a baja, hogy alig van fa.
De alakítani fogok azon is majd.
Pl teszek tehén istállót is bele, stb.
Ha lesz időm. A Gordon Big ma sajna igen hibás map a logban, így lehet nem lesz belőle semmi, viszont a Gross-t át tudom alakítani vagy ezt a másikat.
Majd meglátom még.
Most takarítom még lefelé a több mint 20 gigányi módot a gépről, plusz az objekteket is pakolom le a gépről, hogy majd Újra telepíthessem valamikor. (majd ha letakarítottam a módokat). Addig van idő multizni is kicsit. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem, akkor adok linket. Mellesleg, jó a másik map, csak épp, már most 3 földet kellet kijavítanom, mert a weat részt nem tette a trágyázott földréteg alá. Ráadásnak görbék a szélei, stb stb. Kerítés és fák az útba, stb. De ez kb 1 hetes meló max ha van rendesen időm. 307 mega, de lehet hogy kevesebb lesz, mert lehet kiszedek valamit belőle hogy 300 alá menjen aztán skyra fel tudjuk tenni majd. Grossnak szerintem csak annyi a baja, hogy alig van fa.