- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Szia!
A korábban írt oldalakon, találsz Karcher és egyéb autómosó gépeket. Menj fel, és lapozgass az oldalakon. Sajna most nem tudok linket adni, mert állati lassú a netem, és csoda ha 1 oldalra egyszerre be tudok lépni.
De már csak Vasárnapig. Holnap után már újra jó lesz végre. Sajna sokat töltögettem le. Tehát a modhoster.de-n meg az ls oldalon amit belinkeltem.Remélem ez is sok segítség lesz már. Ha azóta még nem adtak neked erre választ. Amik kellenek, neked vagy másnak, ezeken az oldalakon, nyugodtan keresgethet. Én személy szerint, a modhoster.de-ről szoktam mert kegyetlen sok cuccuk van, és a főoldalon a New Modoknál a legújabb modokat teszik ki. Van amit láttam a WIP részben, és nemsokkal rá, már kitette mindenkinek az illető. Ez egy Merci kamion volt, 3 féle kinézettel, és 4 tengelyes trailerrel. Multiplayeres persze.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De már csak Vasárnapig. Holnap után már újra jó lesz végre. Sajna sokat töltögettem le. Tehát a modhoster.de-n meg az ls oldalon amit belinkeltem.