Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Hát igen. De türelem rózsát terem. Amúgy, én csináltam már pl olyat, hogy másik Módból tettem át a sebesség sorokat az XMLből, és mondhatom hogy össze is jött, bár, nem mindegyiknél. Szerintem könnyebb összehangolni talán így. Viszont, a 2013-s játék nem nyerte el a tetszésem. Lehet azért csak, mert a módok sebessége nem jól lett beállítva, amiket átírtak, stb. Én is próbáltam átírni egy trakeszt, amit 2011-l nagyon szeretek, de sajna Luákban több hibája lett, meg egyebek, így hiába írtam hozzá a kellő sorokat ahol kell. Luákba meg nem tudom hogy lehet megkeresni a hibás sorokat.
2009-l 2011 re sikerült elég sokat átírnom de most nem sikerül sajna. Pedig az XML-t is át írtam 1.0-l 2 re ami olyan volt. Nem gáz, de lehet hogy másik móddal sikerülhet.
Csak most a sok gigányi 2011-s módot tesztelgetem hogy szabaduljon fel hely a winyómon. :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2009-l 2011 re sikerült elég sokat átírnom de most nem sikerül sajna. Pedig az XML-t is át írtam 1.0-l 2 re ami olyan volt. Nem gáz, de lehet hogy másik móddal sikerülhet.
Csak most a sok gigányi 2011-s módot tesztelgetem hogy szabaduljon fel hely a winyómon. :S