-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Üdv all!
Elkezdtem csorgatni a kampányt de pár küldetés után terraformálásba kezdtem: összes őrposzt ide - tornyok átkapcsol - minden lehetséges cuccot kibarkácsol és még jó darabig valamennyi vagy minden sz*rt összeszedek fázis megy.A játék kezdetben igencsak csalódás volt a Far Cry 3 után, jobban örültem volna ha elsősorban az irányítás ugyanaz lett volna. Nehezen de átszoktam, az élmény most kezd egál lenni az előddel, de ezt a negatívumot muszáj említeni. Másik probléma a kimondottan nagy gépigény. Elég sok "extrát" ki kellett gyomlálni és még így se tartja a 60fps-t 1920×1200-on. Az autókban tovább csökkenő fps egyenesen tragédia, nem beszélve az agresszív HDR-ről: éjjel még csak-csak, de nappal nem ritkán kiég a terep... sztem ezt elqrták.
Ugyancsak elqrták a nap járását ismét, ami számomra felfoghatatlan hogy szinte egy játékban se tudják rendesen belőni: A Far Cry 3-ba is elb*szott volt, hiába van sztem a déli féltekén a helyszín, mert a nap észak-nyugaton kel, és délkeleten nyugszik... tökéletesen fordítottja a valóságnak. A Far Cry 4 ettől tovább megy, mert bár az irányt már valamennyire eltalálták, de a kezdőt továbbra se sikerült. Nem tudok olyan évszakról, hogy délkeleten kel a nap és északnyugaton nyugszik az északi féltekén, sőt kis túlzással délről halad északra. Az éjszaka ismét látványosan gyorsabb mint a nappal. Az is furcsa akárcsak az elődnél, hogy ha egyáltalán nem mozgunk akkor a nap/hold sem mozog.
A térkép jobb lett volna ha olyasmi sémával valósul meg, mint a 3adik részben. Túlságosan műholdas kép beütése van, az előd megoldása sokkal áttekinthetőbb volt.
Végül a Blackbars sokk: döbbenetes vagy rettenetes hogy önálló segédprogram kell ahhoz hogy a játékot csíkok nélkül 16:10 arányt kihasználva élvezhessük... szóval fejlődött azért, vizuálisan és hangok terén is csak ez a pár bosszantó apróság ne volna. Kíváncsi vagyok hogy a sztori kitesz e magáért, mert mint írtam nagyon az elején vagyok és leszek is a héten
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)