Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
Én sem sietem el.
2008-ban kezdtem el és most tartok 68%-nál. Hónapokig el sem indítom mert túl monoton az ismétlődő küldetésekkel. De ennek ellenére van egy olyan atmoszférája, hogy szinte érzem a levegő illatát mikor föltámad a szél. Néha elindítom és megcsinálok egy újabb küldetést. Az rontja csak a szabadságérzetet, hogy a sziklákat direkt úgy csinálták meg, hogy ne lehessen rájuk felmászni.
Márpedig én szeretem alternatív, becserkészős, sznájperkedős módon megoldani a küldetéseket. -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
igen. engem is ez idegesít a dart-ban. ezért nem is használom inkább.
valaki mondja már meg hogyan tudnám visszatolni teljes képernyőre a játékot. a beállításokban nincs ilyen opció. mióta alt+tab-al váltogattam a játék és a gyémántos térkép között azóta csak teljesképernyős ablakban hajlandó elindulni és nem tudom visszaállítani.
-
Hideyoshi
tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Szerintem a camo suit semmire nem jó, de lehet hogy tévedek.
Habár tegnap mikor hajnalban rajtacsaptam egy őrposzton Dragunovból 2 őrt leszedtem, még mindig tanácstalanul kerestek a fűben. Lehet hogy placebó hatás, nem tudom. De nem bizti, hogy megéri.
Próbáld ki mentsd el a játékot, üss rajta egy poston, majd vedd meg, és menj rájuk ugyan úgy. Ha van különbség kiderül

-
Sirandrish
legenda
válasz
BalaNce87
üzenetére
most mi egy azon játékkal játszunk?

Komolyan..olvasom itt a bugokat meg amit irtok és beszarok..mintha nem is arról beszélnénk

pont tegnap meséltem havernak hogy nekem volt olyan hogy egy adott guard poston 3 csóka volt..1et kiszedtem csinpával ugy hogy lássanak vagy legalább hallják hogy merről lövök...a másik 2 kapásból fedezékbe vonul (féltek a csipaskillemtől
) én meg azt csináltam hogy berohantam a fák közé...szépen elmentem a guard postig gugolva...és tökre mögéük tudtam menni ők meg meredten bámultak előre...lőttem egyet a levegőbe..még megijedtek elkezdek afrikaiul pofázni (abidibubidá
) és ugy fordultak meg (mondjuk nem volt 1 sec se) csakhát kapták a kést az arcba
Meg rengeteg olyan van mikor mondjuk vagyok egy helyen ahol sokan vannak és lelövök mindenkit rusholva mittomén marad 2-3 én meg bujkálok a házak között akkor azok is gugolva keresnek engem...semmi izé hogy tudják hol vagyok..szépen mögéük lehet menni és nyissz..pl

Ice: novemberbe jön magyarul így nem lesz honositás.
-
athomi
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ha a játék 40%-nál jársz, át fogsz kerülni egy másik ugyanekkora mapra. Egy út vezet át, ami az általad linkelt térkép déli részén található középen. Egy nagy sivatagon kell átmenni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BalaNce87
üzenetére
az a játék már az elején üzemképes lett volna ha nem akarna mindig mindent FULLON tolni..amugy meg nem az a baj hogy nem tetszik neki..mindenkinek nem tetszhet ugyanaz..hanem hogy valótlan dolgokat állit...
Ottvan a Statisztikában ..már több mint 100km-t vezettem...szerintem jobban tudom.
Erre állitja hogy lejtőn nem gyorsul meg dombon nem lassul...tehát valótlan dolgokat állit ráadásul a Crysis féle jármüvezetést dicséri ezzel szemben holott az egy fokkal nem jobb...De téma off mielőtt még visszatérne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BalaNce87
addikt
-
mad1
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az arnyekok minosege dx10.1 en sokkal jobb mint ahogyan az assassins creedben lathattuk.Mas teszta hogy ezt 9c ben is meg lehetne csinallni.
Atisok figyelem.ez a jatek szebb lesz atin,emilyatt mindenkeppen.Mas:
Teszt megvolt,de en nem tudom hogy ez lenne a full amit az xbox produkal...Nem hinnem.
Pcn szerintebb szebb lesz.És sokkal!!!
Az elobb dobtam 1 granatot,es a bokor fel percig bugos volt mint az allat.pattogott jobra balra.lol.
Az arcok kidolgozasat az Alone5 siman veri,nem hogy a crysis,
Tolteni kell az energiat
Viszonnt akkora tereket bufferol be hogy az mar hihetetlen,mindez Crysis szintu kornyezetben.
Egyellore ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2008-ban kezdtem el és most tartok 68%-nál. Hónapokig el sem indítom mert túl monoton az ismétlődő küldetésekkel. De ennek ellenére van egy olyan atmoszférája, hogy szinte érzem a levegő illatát mikor föltámad a szél. Néha elindítom és megcsinálok egy újabb küldetést. Az rontja csak a szabadságérzetet, hogy a sziklákat direkt úgy csinálták meg, hogy ne lehessen rájuk felmászni.
Márpedig én szeretem alternatív, becserkészős, sznájperkedős módon megoldani a küldetéseket.

) én meg azt csináltam hogy berohantam a fák közé...szépen elmentem a guard postig gugolva...és tökre mögéük tudtam menni ők meg meredten bámultak előre...lőttem egyet a levegőbe..még megijedtek elkezdek afrikaiul pofázni (abidibubidá
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na itt már kinéz.