Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Az én gépemen megy. 1024x768-ba. ÉS MÉG 1X-SE szaggatott be!
Fogalmam sincs, hogy milyne fps-el dolgozik, azt sem tudom, hogy kell mérni, de viszi az a lényeg. Igaz, hogy biztos lehetne szebben is, de szerintem jól megy rajta.
Majd küldök képeket a beállításokról és a játék közbeniről. -
brownus
veterán
-
Sirandrish
legenda
nekem nagyon bejön..lehetne változatosabb a játékmenet de amugy szerintem egy nagyon jó kis game..főleg hogy azért ilyen Grafikát képes megmozgatni középkategóriás gépeken.
én egy 92-95%ot adnék neki...stabil 95 is lehetne de ahhoz kéne egy párszáz megas peccs

az első rész meg ugyanaz volt anno mint mostanában a Crysis...gyönyörü gyönyörü de semmivel sem mutat többet egy szokványos fps-nél..
-
-=Sziszi=-
aktív tag
A számból vetted ki a szót. Vagy a betűt vagy mit

Ugyan így vagyok vele én is, de a crysisnál sokkal jobb. Ott csak a graf meg a fizika a nyerő, meg az osztagot is megszerettem csak kár hogy alig lövöldözöl velük. Az FC2 meg jól össze van rakva csak tényleg hamar meg lehet unni.Szerintem ez az egyetlen nagy hibája.Nagyon kicsi hiányzott, hogy nagyon ütős játék legyen, de legalább a hangulat az ott van.
Valamelyik nap néztem a Vészhelyzetet és pont afrikában játszódó rész volt. Mindenhol fegyveresek meg minden. Egyből az FC2 jutott az eszembe mert annyira egyezett a hangulat, ezt tényleg eltalálták.Üdv Szisz
-
Foglalt név
addikt
A tutorial részen már túl vagyok. A bázist 3x körbejártam távcsővel és semmit nem találtam
Utána olvastam fórumban és a bemutatónál is lejött, hogy weapon supply lesz belőle, de ettől még idegesítő. Lehet, hogy csak én nem találom, de ezeknek ilyen bemegyek, lehentelem, kész dolognak kéne lenni. Ott vannak a gyémántok, amit lehet keresni
-
butcher eu
senior tag
Attól függ milyen filmre gondolunk.
Mert ha Bud Spencer valakit megüt az nem kel fell többet,
viszont Bruce Willist meg sehogy nem lehet eltenni láb alól, pedig álltalában 1 film alatt 2x dobják ki minimum a 3.-ról legalább 5x lövik meg, ugyan ennyiszer ütik el, és még 3x fel is robbantják. És hogy hányszor verik rommá vallatáson azt nem is tudom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az igaz hogy nem futkosol miután meglőnek, de ha nem lőnek szíven akkor még jó pár percig élsz. tüdő vagy gyomorlövéstől 20-30percig is fetrenghetsz, 1 vesével és sérült májjal is van még minimum 10 perced. az hogy közben nem tudsz akrobatikusan mozogni az egy dolog.

és ne érts félre, nem szurkálódók hanem viccelődők

MR. Anderson: nekem is kb 3 óra játék után lett igazán izgalmas, addíg én is fikáztam.
de mostmár azt kell mondjam hogy nagyon lecsó -
butcher eu
senior tag
ha pontos a találat elég egy lövés is, de ugye tök unalmas lenne ha minden lövésed egyből leterítene minden ellent.
a valóságban is jól bírják a lövést a emberek nem úgy mint a filmekben. 8-10 golyóval ha nem ért létfontosságú szervet. mág 10 percig "vígan" él .amig el nem vérzik.
szóval ezzel is csak a valósághoz közelít a játék.
Ha az agya nem loccsan ki egyből, csak mondjuk lelövöd az alsó álkapcsát, még plasztikázható is az ember, és beszélni is tud majd....nem nézel vészhelyzetet?

-
-
Sirandrish
legenda
meglehetett volna azt sokféleképpen oldani de így oldották meg..és szerintem ez még mindig a legjobb megoldása..
24óra (gondolom a játékban 1 napra gondolsz) rengeteg mindenre elég..sok-sok küldire...tehát egyszer átmész rajtuk aztán sehol senki..elég sok küldit lehet megközeliteni 1 helyről..nah most 4-6 küldit ugy megcsinálni hogy kocsiból szinte ki se kell szállni szerintem uncsi lenne.
Én elhiszem hogy sokakat zavar..mint már mondottam néha engem is de szerintem másképp nem lehetett megcsinálni anélkül hogy ellaposodna..így meg tényleg van rengeteg lehetőség..szimplán leszedsz mindenkit vagy sniper vagy grnátmező..esetleg este mikor kómásak rájuk gyujtod a házat vagy kikerülöd őket stb stb.
-
Sirandrish
legenda
okés..köszi

Valaki!!!
Nemtudja valaki hogy ha esetleg átmegyek a másik mapra(megtörtént) viszont még haygtam küldit az előző térképen akkor ha visszamegyek azokat meglehet még csinálni? pl pont amiről beszéltek hűtőtologatós téma..nah azis ott maradt mert segitettem a Papnak eltolni azt a szart és automatan áthozott a másik térképre...mert ha nemlehet később megcsinálni őket akkor nem lehet az összes küldit megcsinálni..sehogyse..
-
-
Sirandrish
legenda
ezekkel elhiheted hogy tisztában vagyok...statisztika..a statsztika nem jelzi..szóval ha összeszeded mind a 221et és nem lősz róla egy képet akkor rotty...ugyértem nemtudod benizonyitani mert ugyan jelzi hogy mennyi gyémántot szereztél de nem darabra hanem értékre...és ez kár..ugyanez a Guard Postokkal is..a játék irja hogy akármennyi/57 de a stat nem jelzi..
-
Silenzio
addikt
Az lehet, hogy el van cseszve a sebzésvizsgálat, de igenis, lehet fejest lőni. Nekem egyszer már sikerült célra tartott fegyverrel, és egyszer célra tartás nélkül. Azonnali halál volt az alap géppityuval. Sztem a Stalker-probléma messze nem áll fent.
Csak most kezdtem el játszani, ezért leírom a tapasztalataim meg a sirámaim.
A két legfontosabb: kékhalál következik be rögtön a pályák betöltése közben, amennyiben a Speedlink 5.1-es fejhallgatómat használnám. A fejhallgató USB-s, saját driverrel, beállításokkal meg elvileg külön hangchippel beépítve. Átírtam a hangra vonatkozó fájlt, 16-ra csökkentve az egyidejű hangokat és csökkentve a cache-t. Az eredmény, hogy nem hal be, de 5 perc, vagy fél óra, vagy tök mindegy mennyi játék után a faszikák kezdenek operaénekeseket megszégyenítő öblös basszusban beszélni, majd az egész játék resetel. Sejtettem, hogy lesz ilyen egyszer, de azt gondoltam, egy régebbi játék adja be a kulcsot, nem az egyik legújabb. Ha valakinek van tippje a megoldásra, ne tartsa magában!
A másik: egy magon fut a játék. Nálam minden egy magon fut a rendszerfolyamatokat kivéve, mint az a CPU Controllból kiderült. Mindez XP SP2-őn, SP3-mal még rosszabb volt a helyzet. Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen minden indítás után minden játékot ablakba rakni hogy cpu-affinitást állítsak? Mi lehet a gond egyáltalán?
Amúgy, a pozitívumok: tetszik a nagy játéktér, a nem lineáris játékmenet. A grafika jól optimalizált és pofás. Még az AA-t sem kell mellőzni. A fegyverek modellezése kiváló, ahogy a textúrák is. A tűz terjedése lenyűgöző, bár sokáig nem tetszett, mert nem túl élethű, de a benchmark felvillantott valamit a lehetőségekből. Le a kalappal. Az autóvezetés sem túl élethű, a kocsi túl kezes, könnyen kanyarodik, a gázfröccsöket úgy kell adagolni, mintha valami villanymotoros autó lenne, de -és ez a lényeg- nagyon könnyű kezelni. Még egyszer sem kellett ütköznöm semmivel, teljesen kényelmes. A napszakváltás felgyorsítva teljesen lehengerlő, a Crysisban, ha jól láttam, szkriptelt volt.
A negatívumok: A színvilággal komoly gondok vannak. Este 7 körül már a farkasvakság jutott eszembe. A színeket látva az egész olyan, mintha egy vesebeteg hugyozta volna tele a képernyőt. elcseszték a wide screen támogatást, amitől az egész field of view eltorzult. Remélem erre lesz patch. Nem lehet kihajolni, feküdni... WTF?! Ezen a ponton majdnem uninstalláltam, annyira felhúzott... Amúgy is túl sokban emlékeztet a rettentő gagyi SOF3-ra, ez az árkádos mozgáskultúra még rátesz egy lapáttal. Hogy van az, hogy nincs zseblámpa, amikor esténként szart se látni az amúgy is kiszúrhatatlan ellenfelektől a magas bozótban? A lopakodás sem opció, sokszor nincs rá lehetőség, az egész esetleges. Szal megkérdezném, hogy tudtok játszani ezzel? Engem nagyon gyakran lekapnak, mert szart se látok az egészből, főleg ha egy töksötét házat kéne kipucolni.
Végül hadd jegyezzem meg, hogy amit egyikőtök írt, hogy a Crysis szokványos fps, ez meg egy innovatív és ötletgazdag újdonság, nos, ez baromság. A Crysis dzsungelharca számomra sokkal élvezetesebb volt, köszönhetően a nano suitnak. Nem frusztrált a kiszolgáltatottság, egész pályákat meg lehetett csinálni anélkül, hogy bárkit megölj. Semmi pláne nincs a FC2-ben tapasztalható, "menj be a bázisra és foglald el-fílingben". És nem is túl innovatív... Volt nekünk pár GTA-nk, volt Boiling Point-unk meg Far Cry-unk, volt két Stalker, az egész ezekből lett összegyúrva. A Crysis Warhead utolsó szintjén az egész bázist puszta kézzel pucoltam ki, riadó nélkül. A Predator elbújhatna mellettem. Csak akkor lett riadó amikor felrobbantottam a tankjukat. Persze, aki nem így játszott, annak az egész sokkal szimplább lehetett, de én előtte még nem láttam olyan játékot, ami egyaránt támogatta a rambo stílusú és a lopakodós-kémkedős játékmenetet, mégpedig ennyire könnyed és elegáns harcmodort engedve a játékosnak... Minden esetre a FC2 nekem most nagyon kényelmetlen, mert ennyire más, realisztikus, ugyanakkor alapvető taktikai elemek megvalósítására nincs mód. És ez nagyon szomorú. De sebaj, kijött a Bully, kijött a Dead Space, majd valamelyikük megvigasztal, ha ebből elegem lesz. Bocs a hosszú HSZ-ért, de csak most csatlakoztam ebbe a topikba.
-
BalaNce87
addikt
Köszi azóta bezúzodtam maláriától és a központba találtam magam adott missiont a pap és ahova vittem ott kaptam gyógyszert
lenne egy kérdésem az mire jó ha bemegyek a fegyverraktárba és berakhatom ilyen táskába a fegyómat pisztolyt v assaultot, megjavítódik a fegyvered vagy mire jó ez a tárolás? -
feka007
veterán
-
csana
senior tag
Ami meg még iszonyat látványos, azok a gázpalackok. Felfognak egy eltévedt golyót, és elkezdenek pörögni, repkedni (épp milyen szögben jön ki belőlük az égő gáz), majd BUMM. Egyszer pont magamon tapasztaltam meg milyen trükkösek ezek a kis palackok: ellenséges arc besasszézik valami kisebb lőszerraktárba, én erre utána küldtem 1 sorozatot. A hatás nem maradt el, csak arra lettem figyelmes, hogy valami mintha kisurrant volna a szobából.. Körbenézek: hátam mögé bepördült egy ilyen sistergő pörgő tartály. Utána tölthettem vissza a mentést

-
Sirandrish
legenda
-
szpal17
őstag
-
szucsinka
őstag
hát az a baj hogy szerintem amit nagyon vársz felértékeled és mikor megvan hát én nem ilyen lovat akartam szindróma lessz sokkakal van igy pl én nekem kifejezetten tetszik legutoljára a BIAHH játszottam ahozz a kötötséghez képest ez a szabadság felüdülés
ja tigris ...XDD biologia eggyes
-
bim
veterán
alig játszok a gépen de azt megválogatom.ha megtehetem 300kilos gépet épitek akár 1 játék kedvéért is.
semmi több nem történt csak csalodott lettem.amikor kijött a far cry akkor a maga idejében az volt az álleejtős grafika.én erre számitottam most is.
mivel szinte alig van idő gép elé ülni és azzal játszani, ezért nagyon komolyan szűröm mi rabolhatja az időmet.ha te 10 órát üldögelsz a gép előtt akkor persze hogy mindennel játszol mert különben szétnyomna az unalom...
utolsó játékok amit végignyomtam és élveztem crysis-COD4-crysys warhead.
de pl. tetszett a bioshock és az airborn is.én kérek elnézést hogy az FC2-től nem pisilek be hogy milyen király....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)