Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jimcat
csendes tag
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
A játék úgyis elküld majd oda, ott mutatja meg hogyan tudsz a gyémántjaidért vásárolni. A shopban lesz majd egy számítógép, és arról tudsz magadnak cuccot rendelni. Muszáj is volt vennem valamit, mert akkor érzékeli befejezettnek a küldit
Vettem egy szaros shotgun-t. És a mellette lévő épületben tudod majd átvenni a szajrét. Itt a bárban találkoztam először azzal a jugoszláv faszival is, meg a néger csajossal, akit előtte megmentettem a házban
Kicsit én is kavarogtam mire megtaláltam, de a Mike's bar táblák is mutatják az utat. Meg a kocsiban lévő gps is. Ha rátérsz egy olyan útra, ahol a kocsival ugratnod kell egy fapallón az úton, akkor jó helyen jársz... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az első térképen 4! buszmegálló van... plusz Pala... nem túlozták el.
Amúgy én elismerem hogy jó játék, de azért lenne mit csiszolni rajta.
Ubisoft Montreál szerint ismétlés a tudás atyja...
Már az Assassin's Creed-ben is megmutatták ezt... néha a gyönyörű grafika és a jó játékmenet mellé dobhatnának egy kis változatosságot... -
Sirandrish
legenda
válasz
Tibiajax
üzenetére
Pofonegyszerü az egész...ha jelöl valamit pirossal vagy kékkel a térkép akkor menj oda..ha nem akkor menj egy olyan helyre a térképen ahol egy kis felkiátójel van az ad küldit..ekkor már jelöl a térkép..menj oda és csináld meg...a főszálat a városban kapott küldikkel viszed végig..azaz az Afrika házasnál és a csillagosnál..ha melléküldiket akarsz akkor ottvannak a tlefonpóznák meg a fegyverkereskedők..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest