- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,Tele lenne a puttony? Adjak a kutyának?"
Akármennyi cuccot magaddal tudsz vinni, de van egy határ amennyit elbir a karaktered. Ha túl léped még akkor is vehetsz fel új dolgokat, de nem tudsz futni, belassul az alap járásod is, és nem tudod használni a fast travelt. Adj a kutyának
Ha megtelne a kutya is akkor dobálj ki cuccokat egy helyre, jegyezd meg hol vannak és vissza tudsz érte menni. Nem hiszem hogy a végtelenségekig ott marad, de nekem még ott szoktak lenni ha hazamegyek fast travellel kipakolni, fast travel a boltoshoz, eladok mindent, aztán fast travel vissza az otthagyott cuccokért, még megszoktak lenni a földön 
Miért lassul be a karakter? Ki is írja, hogy nem tudok futni sem.. Mitől van? Odamentem egy holtesthez, kifosztottam és belassultam.. Tele lenne a puttony? Adjak a kutyának?
Azért lassultál be hirtelen mert pont átlépted a kereted amit elbir a hősöd, alattam irják hol tudod megnézni azt hogy mennyit is bir a hősöd és mennyi cuccod van

Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akármennyi cuccot magaddal tudsz vinni, de van egy határ amennyit elbir a karaktered. Ha túl léped még akkor is vehetsz fel új dolgokat, de nem tudsz futni, belassul az alap járásod is, és nem tudod használni a fast travelt. Adj a kutyának
Ha megtelne a kutya is akkor dobálj ki cuccokat egy helyre, jegyezd meg hol vannak és vissza tudsz érte menni. Nem hiszem hogy a végtelenségekig ott marad, de nekem még ott szoktak lenni ha hazamegyek fast travellel kipakolni, fast travel a boltoshoz, eladok mindent, aztán fast travel vissza az otthagyott cuccokért, még megszoktak lenni a földön