Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm ismét a kimerítő választ.
Ini fájlban írtam át a "fDefault1stPersonFOV=80" 110-re, de gondolom ez a látószög.. Ha hülyeséget gondolok akkor srry.
"iPresentInterval=1, and change it to iPresentInterval=0" <--- Ezt még.
Illetve levettem az anti izotóp szűrést 4-re és az FXAA-at Low-ra tettem..
Nem biztos, hogy másnál is ez a célravezető, nekem bevált. Egyáltalán nem pixelesedik a ruha széle most. És gördülékenyebb a játék.Majd még kérdezni fogok a ház építéssel kapcsolatban meg a lakosokkal kapcsolatban.. Egyenlőre kínai, hogy hogy is kéne nekiállnom..
Miért lassul be a karakter? Ki is írja, hogy nem tudok futni sem.. Mitől van? Odamentem egy holtesthez, kifosztottam és belassultam.. Tele lenne a puttony? Adjak a kutyának?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest