- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Van még egy változat, a nexuson, nem a busman fele (vagy milyen
) Azzal is teszek egy próbát, illetve jóval korábbi hozzászólások között volt egy olyan, hogy lemezes (nem steam-es) GOTY-ból át lehet másolni a nyelvi fájlokat és textúrákat. Ha ezek sem mennek, akkor marad a crash-elgetés.
-
_stick_
őstag
Jogos. Már a skyrim-nál is megtanultam, hogy jobb a dolgot a NMM-re bízni.
Most megint feltettem a játékot újra. 3GB enabler a FOSE indítón.GFWL disabler.
És akkor ez a sorrend lesz: NMC, DC interriors, Fellout, Hires weapons, Blood, Sprint, CASM és legvégén a telepítős unoff. patch -
hubai38
aktív tag
Nem omlik össze,vindows10-en nyomom.valami féle javítást le töltöttem hozzá és azóta nincs vele gond.A megunás,hát nem is tudom.
Igen magyar feliratos eredeti,volt még valaki föl nem töltötte a virág mezöre,én meg májusba le is töltöttem.Egyépként meg van eredeti
is de az valami kratasztófa,sem modolni sem rávenni a rendes müködésre nem tudtam.
-
hubai38
aktív tag
2008-óta játszom a fallout 3-mal,minden éven egyszer-kétszer elő szedem,és olyankor gyüjtöm a modokat amivel kövezkezőnek is nyomhatom.Ez a mod frankó,nekem frisítést jelent ennyi év után.
Az igaság az hogy leragadtam, ma már csak Fallout létezik meg Stalker,persze vannak uj játékok is de azok a nyomukba sem érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest