- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Én ezt szoktam használni,ha már nem elég a pusztaság.
[link]Ha a elsőt ki hagyod nem gond,de ezt mindenkép szerezd be,kicsit átvariált fegyverek és páncélok.
Ja és a lényeg,gond nem volt vele.
na meg még,ha meg kéred hogy adja oda akkor,xFreex-nem is van egy saját gyártásu kis modja,föl dobja a Megatoni othont.
-
-
xFreex
aktív tag
Persze hogy lehet. Úgy vittem végig én is, bár én nem lopkodtam, csak a sunnyogásra gyúrtam rá és a kritikus sebzésre mert ha olyan ellent támadsz meg aki még nem tudja hogy ott vagy akkor az első sebzésed iszonyatos lehet. Vasököl perkkel 1 ütéssel ütöttem ki az ellenek többségét. A behemótokon kívül csak néhány DLC enemy volt képes kibirni többet.
-
hubai38
aktív tag
A Fallout 3 munkája a Windows 7 és 8 rendszeren fut
A Fallout 3 megjelenése a 7. és 8. győzelemhez vezet
1. lépés: Másolja a D3D9.dll fájlt a "Source Files" mappából a fő Fallout 3 könyvtárba (nem az adatkönyvtárba)
2. lépés: Jobb egérgombbal kattintson a "FalloutLauncher.exe" és a "Fallout3.exe" fájlra, majd keresse meg a tulajdonságokat.
3. lépés: Mind a "FalloutLauncher.exe", mind a "Fallout3.exe" fájl jobb egérgombbal kattintson a tulajdonságokra, és állítsa be a kompatibilitási módot a Windows XP (Service Pack 3)
FIGYELMEZTETÉS, HOGY A 3. KÉSZENLÉT NEM NYITVA A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEKET
Fallout 3 konfigurációs fájl szerkesztéseMielőtt megpróbálna, másolja át a "Source Files" mappában található "Fallout_Default.ini" fájlt, és helyezze el a Fallout Directory (NOT THE DATA ONE)
A konfigurációs fájl manuális szerkesztése, ha a fentiek nem működnek.
1. lépés: Nyissa meg a konfigurációs fájlt a Jegyzettömbben a fallout 3 könyvtárban (melyik neve "Fallout_default"), nyomja meg a Ctrl + F billentyűkombinációt és keresse meg a következő sort. MEGJEGYZÉS: EZEN AZ ESETEK ÉRZÉKENYbUseThreadedAI = 0
Ezt módosítani kell:
bUseThreadedAI = 1
3. lépés: Közvetlenül a megváltozott szövegsor alatt hozzon létre egy új sort, és írja be:
iNumHWThreads = 2
4. lépés: Mentse el a konfigurációs fájlt, majd zárja be. Ezután próbálja meg elindítani a Fallout 3-ot.
Ezek a lépések alapvetően azt mondják a játéknak, hogy csak 2 magot használjon. Így gondoskodni fog arról, hogy a játék nem fagy be hibák miatt, mert megpróbálja megtalálni az "elavult" magokat.
Ez a megoldás általában megoldja a problémáit, de ha ez nem működik és a játék még mindig összeomlik, próbálkozzon ezekkel a további lépésekkel:
-A Fallout 3 eltávolítása, tiltsa le a .NET 3.1-et az "Ablakfunkciók be- vagy kikapcsolása" alatt, majd telepítse újra.
- A Fallout 3 mappában található zenék mappájának visszaállítása vagy törlése nyilvánvalóan segít valamilyen módon is?
Most működnie kell
GOT FOSE, hogy a 7. és 8. győzelemre kerüljön
1. lépés: Jobb egérgombbal kattintson a tulajdonságokra. Ezután menjen a kompatibilitási módba és állítsa be Windows XP-re (Service Pack 3), majd jelölje be a "Run as Administrator"Ezt gogle fordítóval csináltam bocsi,probáld meg.
-
gyimger
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest