Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xelo

addikt

nahhh én is nagyban játszok vele.. már vhol a vége felé tartok.. azért ezt a csákót Neo is megirigyelhetné... ;] egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help? ;] egyébként a játék ilyesztő is, oke azért nem DOOM, de eléggé para néhol, de mégis érdekes, Tyler meg Carla párbeszédei soxor humorosak, a boxmeccs, a kosarazás nagyon tetszik, az is tökéletes ahogy bennevan hogy az emberkék ''szükségleteire vigyázni kell.. szal én még párszor sztem végig fogom vinni...
    ''zért az angyalüldözős meg amikor a házunk ''összeomlik'' sem volt semmi, namek a helikopteres rész.... izé: hány befejezése van a gémnek?

Új hozzászólás Aktív témák