Hirdetés
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahhh én is nagyban játszok vele.. már vhol a vége felé tartok.. azért ezt a csákót Neo is megirigyelhetné...
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?
egyébként a játék ilyesztő is, oke azért nem DOOM, de eléggé para néhol, de mégis érdekes, Tyler meg Carla párbeszédei soxor humorosak, a boxmeccs, a kosarazás nagyon tetszik, az is tökéletes ahogy bennevan hogy az emberkék ''szükségleteire vigyázni kell.. szal én még párszor sztem végig fogom vinni...
''zért az angyalüldözős meg amikor a házunk ''összeomlik'' sem volt semmi, namek a helikopteres rész.... izé: hány befejezése van a gémnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Milyen routert?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okos Otthon / Smart Home
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- OnePlus 15 Sandstorm Új, csak kipróbált eladó
- ÚJ Razer Kaira for Xbox Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- 2 32gb DDr4 3200MT/s
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?