- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahhh én is nagyban játszok vele.. már vhol a vége felé tartok.. azért ezt a csákót Neo is megirigyelhetné...
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?
egyébként a játék ilyesztő is, oke azért nem DOOM, de eléggé para néhol, de mégis érdekes, Tyler meg Carla párbeszédei soxor humorosak, a boxmeccs, a kosarazás nagyon tetszik, az is tökéletes ahogy bennevan hogy az emberkék ''szükségleteire vigyázni kell.. szal én még párszor sztem végig fogom vinni...
''zért az angyalüldözős meg amikor a házunk ''összeomlik'' sem volt semmi, namek a helikopteres rész.... izé: hány befejezése van a gémnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?