- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nahhh én is nagyban játszok vele.. már vhol a vége felé tartok.. azért ezt a csákót Neo is megirigyelhetné...
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?
egyébként a játék ilyesztő is, oke azért nem DOOM, de eléggé para néhol, de mégis érdekes, Tyler meg Carla párbeszédei soxor humorosak, a boxmeccs, a kosarazás nagyon tetszik, az is tökéletes ahogy bennevan hogy az emberkék ''szükségleteire vigyázni kell.. szal én még párszor sztem végig fogom vinni...
''zért az angyalüldözős meg amikor a házunk ''összeomlik'' sem volt semmi, namek a helikopteres rész.... izé: hány befejezése van a gémnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?