Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Hello
Amikro a kiskölökkel megyek és a hangárba kel bejutni... egyzserűen a teherautónál nemtudok úgy meni hogy zgy befuthassak a két hangár közé hogy ne vagyenek észre az őrök... Vmi tipp ??
köszi..
Amúgy sztem rohadj jó játék.. rég játszottam már iylen élménydúsan.. az nagyon faxa voltamikor jöttek aszörnyek az irodában.. de utána amikor hazaértem elkezdtem boxolni.. hát nehogy azthid..
csopta oda vssz forgó rúgás stb.. a végén a földön kötött ki a boxzsák... cak akinek kimaradt volna azért irtam le -
P.Dude
őstag
Lenyűgöző játék.Főleg a demója!Amikor azt a hapsikát akit kényszerből megöltünk elkell tüntetni mielőtt a zsaru észreveszi.Hát ez gyönyörű!Elnyerte a tetszésemet.Nekem kell a full version.
-
icespeak
csendes tag
Hali
nagyon üt és aláz mindent hangulatban és történetben.
30%-nál tartok ott hogy Carla lezuhanyozik és jön hozzá egy pasas aki kirak eléje pár kártyát ezt megoldom a pasas távozik majd váltok a társára aki a kis papírcafatot nézegeti a számítógép előtt majd Carla asztalán talál egy újságot és beugrik neki valami felhívja beszélnek és ezután semmit nem tudok csinálni. Már mindent néztem de egyikkel se tudok mit csinálni nem mehetnek ki és nincs semmi sem. Habár Carla társának a számítógépén van egy adatbázisba bejelentkező kis ablak csak nem tudom hogyan jelentkezzek be talán ez a megoldás? ha igen írjátok le hogyan kell. -
P.Dude
őstag
Szépkis kalandjáték mondhatom!
De mérpont Farenheit? -
gerlaip
addikt
Hozzám csak most jutott el a játék, de iszonyat jó hangulata volt. Mintha egy jó könyvet olvastam volna. Meg a jó öreg Max Payne hangulat is visszaköszönt. CoD2 félre lett rakva pár napra

-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
nahhh én is nagyban játszok vele.. már vhol a vége felé tartok.. azért ezt a csákót Neo is megirigyelhetné...
egyébként nagyon tetszik a sztori meg a misztikum benne.. ott tartok hogy mentem kixabaditani a csajomat, átegyensulyoztam azon a lécen és aztán leszakitotta az alattunk lévő cuccot a csávó és lepottynatuunk a semmibe.. és most megint ilyen gyerekkori dolgot kell csinálni..... áhh azt utálom.. az előzőt sem szerettem.. de itt qva nehéz... mrámint nekem... vagyis inkább kéne agyalni rajta hogy ne lássanak meg de akármit csináltam eddig befuccsolt a cucc.... help?
egyébként a játék ilyesztő is, oke azért nem DOOM, de eléggé para néhol, de mégis érdekes, Tyler meg Carla párbeszédei soxor humorosak, a boxmeccs, a kosarazás nagyon tetszik, az is tökéletes ahogy bennevan hogy az emberkék ''szükségleteire vigyázni kell.. szal én még párszor sztem végig fogom vinni...
''zért az angyalüldözős meg amikor a házunk ''összeomlik'' sem volt semmi, namek a helikopteres rész.... izé: hány befejezése van a gémnek? -
Zomb€€
őstag
Na már végig is toltam.Hát nagyon tetszett

Ez volt az első játék ami el tudott ragadni a CSétől![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a F.E.A.R.-nek és a Quake 4-nek se sikerült ez....szal várom a folytatást
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok.
Nekem is nagyob bejön a játék,isszonyú nagy 5let sztem hogy mindkét oldalt irányitsuk.
Na és el is akadtam picit.Amikor a feka csávoval kell megkeresni a könyvet h segítsen az öreg.Megnéztem nagyítóval,és a szerző alapján találtam egy dátumot:1796
És most akkorhol keressem? -
LLKobe
veterán
válasz
Gregorius
üzenetére
Minden lehúzásod ellenére, én úgy gondolom az utóbbi 3 év legjobb játéka.
Ugyanis egy játékban sztem a játékélmény az igazán meghatározó, és ez a game engem sokkal jobban lekötött mint pl a Call Of Duty.
Természetesen vannak hibái, de a kitűnő játékélmény miatt igazából egyik sem zavart túlságosan.
Lehet hogy én nőttem ki a játékos korból, így 22 évesen, de kb 3 éve ez az első játék amit végigvittem, és úgy vittem végig hogy a felétől kb nem untam szarrá magam, és nem vártam mikor lesz már vége, hanem érdekelt a sztori alakulása.
Sztem ez egy kitűnő játék, sokkal többre értékelem mint a Doom3-at, a COD-t, a Quake4-ez, meg a FEAR-t együttvéve.
Remélem a nemsokára megjelenő Alan Wake is lesz ilyen jó. Csekkoljátok a trailert, sztem üt: [link] -
t1
veterán
hali!
megvan a játék de nem eredeti,+ megvan a tetris emulátor is. isoban van a géepn de nem tom megcsinálni hogy menjen? valaki segítene? -
Lord Myn
őstag
Nekem is nagyon ütött a játék, 2005-ben a harmadik játék volt, ami IGAZÁN lekötött (SW: KotOR 2, GTA: SA, Fahrenheit).
A grafikára visszatérve, sztem sem volt a legjobb, igazából én is álmodom olyan 3D-s kalandjátékokról (Gabriel Knight 3, Broken Sword 3, Shadow of Memories, Fahrenheit vonalon), amik csili-vili DX9-es effektekkel lennének tele a'la F.E.A.R. és ráadásul a kalandjátékokban a sebesség nem is számít annyira, mint egy FPS-ben. De néhány jelenet, azért grafikailag is szépen ki volt dolgozva. Egyébként, azért nincsenek szvsz DX9-es kalandjátékok, mivel úgy gondolják a kiadók, hogy ezeket csak 1 bizonyos réteg veszi meg (szóval nem túl populárisak) és pont ezért nem lehet túl nagy gépígényük. Remélem a Fahrenheit eladási statisztikái (legalább 1 kicsit!) változtatnak ezen... -
Gregorius
őstag
nem a durr-ide-üss-oda volt a fejlesztők célja, hanem egy filmszerű megvalósítás választási lehetőségekkel
ez nem is egy tomb raideres játék, meg nem is egy misztikus thriller, a 2 között vmi
Nah igen, csak szerintem sikerült a két szék között a földre ülni.
őszintén szólva az adventure company játékai... de inkább nem mondok semmit
Nem mondom hogy ismerem mindet (sőt!), inkább csak az újabb Microïds gyártmányokat. A Syberia például remekmű, bár ott tényleg nem az akció dominál. -
HolloW
senior tag
Én meg azt mondom, hogy a hosszú nyári uborka-szezon után végre jött egy kis felüdülés ...

-
Folze
aktív tag
válasz
Gregorius
üzenetére
valamelyest igazat adok, de a fejlődés, mint tudjuk dekadens, mert nagyon régóta ugyanazt míveljük, csak a spirál miatt egy picit magasabb szinten egyre-egyre
átpasszintom a témát pl a zenére, nekem ue a véleményem, ezekről a mixes faxásgokról, amiért egy páran ezért meg is köveznének:
fogja a gyerek a régi jó nótákat, azt összeturmálja ilyen tamtamos szósszá:
ennek is van előnye meg hátránya, mer ugyi megismeri a tinigyerkőc a régi jó nótát, de ugyanakkor meg egy valag xarban turkálva...
inkább elmegyek egy afrikai törzsbe, és hallgatom az origin tamtamot egy egész éjszakán át, körbe-körbe a tűz körül...
szal ha ezekkel a tényekkel letisztázzuk magunkat, akkor bizony ez a játék új a dekadencia spirálján
az akciójelenetek nekem meg bejöttek, mert szvsz nem a durr-ide-üss-oda volt a fejlesztők célja, hanem egy filmszerű megvalósítás választási lehetőségekkel
ez nem is egy tomb raideres játék, meg nem is egy misztikus thriller, a 2 között vmi, mer őszintén szólva az adventure company játékai... de inkább nem mondok semmit
az a baj, hogy egy re-ókorban élünk. félistenekkel, szuperhősökkel vesszük magunkat körül, és ez kihat mindenre. dehát ez nem baj, mert ez az az átkozott deka...
digitalizálni akarjuk a valóságot, de nem vesszük észre, hogy teljesen felesleges, egyszerűen képtelenség a határokat végtelenné tenni, értelmetlen...
huhh, kösz Gregorius ezt a kis böffenetet, örülök ha vki megmozdítja néha ellaposodott közönyömet... -
Gregorius
őstag
Kelendő, kelendő a játék, tudnám miért. Külföldi fórumon is már beszóltak egyesek, hogy ez középkategóriás áru meg kérik vissza a pénzüket...
Most értem a végére, háát meg tudom őket érteni.
A hangulat ott van, az tény. A zene sokat dob a dolgon, a voice acting kitűnő. A játékmenet koncepciója egészen kiváló, az egymás ellen dolgozás nagyon bejött. A sztori is érdekfeszítő. Eleinte.
Nah akkor jöjjön a fekete leves. Ahogy haladunk a történetben és összefutnak a szálak, egyre több az agyfingás, a végefelé a hálivúdi cukormáz mellett meg már folytonossági gondok is vannak.
[SPOILER]Komolyan, egy pszichokrimiből pont azt kell két mondattal elintézni, hogy hogyan fejlődik az egyik főszereplő húdevazzeglecsuklakból gyere hancúrozzunk stílusba?![/SPOILER]
A plagizálás teljesen nyilvánvaló. A Matrix az egy másik játék tecciktudni. És attól, hogy valakit Luke-nak hívnak (gy.k. Lucas=Luke), még nem kellene belőle Szkájvókert csinálni.
[SPOILER]A diliházas jelenet is lopott, de az über volt, főleg kifelé jövet - easter egg: Barney-nak hívják a néger gondozót, pont úgy, mint a Hannibálban. Már vártam, mikor mondja valaki: Helló, Clarice
. Hasonlóan lenyűgöző a másik klausztrofób jelenet is.[/SPOILER]
A grafika valahogy a VTM: B-t idézi fel bennem (azt a játékot is csak a hangulat mentette meg), ami nem volna baj, ha tavaly adták volna ki. Mondjuk ez legalább nem bugzik mint állat. A grafikusok baromi keményen dolgozhattak: ilyen változatos és szépen renderelt hóbuckatömegeket már régen láttam
- már amikor láttam a hóvihartól, de ez utóbbiról leginkább arra asszociáltam, hogy azért a sok blur effekt, hogy ne lássa az ember, milyen gagyi a kidolgozás. A karakterek mozgása az viszont remek. Az arcokat leszámítva. Az embernek sikongva röhögni támad kedve, amikor kedves felügyelőnk elkáromkodja magát, miközben ártatlan apuci kedvence pillantással bambul a végtelenbe a beszélgetőpartner válla fölött...
Az irányításról meg inkább egy szót sem. Mouse gestures, ugyan már. Az ember figyelmét szép színes pöttyök kötik le, úgyhogy az akciójeleneteket nemhogy élvezni nem lehet, de még frusztrálóak is. A kamerának meg idegesítő szokása, hogy pont úgy fordul, hogy pont azt nem látod, amire kíváncsi vagy.
[SPOILER]Azt a bizonyos ''nekrofil'' jelenetet - ugye a fickó halott és ugye kellemes lehet egy jéghideg faszival csinálni - tényleg kihagyhatták volna. De ha csak az öncélú szexszel lehet eladni a játékot, amit Amerikában - mondom Amerikában, nem Európában! - ki is cenzúráztak, háát...[/SPOILER]
Ha sokkal korábban jön ki, még azt mondtam volna rá, hogy egész jó, de így legfeljebb egy erős közepest érdemel.
[Szerkesztve] -
Folze
aktív tag
hogy kicsit felhozzam a topicot...

tudjátok van az a szám, a sztriptízes bónuszban...
ezer éve nem hallottam, sztem ha nincs ez a gém, soha nem is fogom újrahallani
ez egy 1982-es dal, Imagination előadásában Just An Illusion -
Folze
aktív tag
talán azért van egy kis apró szőrszál a játékban: amikor ott a vonatos résznél Lucas meg Carla összemelegednek... ez talán kimaradhatott volna, bár ti majd megmondjátok

[Szerkesztve] -
Andrej101
csendes tag
Szasz Mindenki!!!!
Ez a gámé télleg nagyon ott van , főleg az teccik h az elkövető látószögében és a nyomozóéban is lehet nyomni....Pazar a feeling-je nagyon kúl lett !!!
Kicsit gyökér lehettem de gyakorlatilag az elején elakadtam
a kést nem találom amit Carla keres ''murder weapon'' pedig átnéztem többször is mindent a csávóval és a csajjal is. De gőzöm nincs h hol lehet és kezdek belefáradni h belépek és fél óra keresgetés után kilépek
... Kérek vkit h segítsen mert nagyon sztnék továbbjutni mert nagyon bejön a játék de igy nehezen tudom tovább élvezni.
Előre is THX !!!
-
HolloW
senior tag
Jeee, végig vittem, nagyon rég játszottam ilyen jó játékkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HolloW
senior tag
Sok szerencsét Bővebben: link

-
LLKobe
veterán
Csak nagyon rövid nem?
-
Toness
őstag
Tényleg nagyon jó a játék, csak azok a billentyűnyomogatós részek ne lennének.
-
Versus82
aktív tag
kurvára tetszett a game, végre valami újítás, nem a megszokott sablonok. a vége felé amikor átmegy mátrixba a bunyó az rohadt nagy

-
HolloW
senior tag
Annyi eszem azé nekem is volt
. Az ehhez tartozó chapterben akadtam el, ott amikor a fekának átkéne faxolni a papírcetlit, de valamiért csak belerakja és nézi ... A csajt nebírja felhívni valamiért ...
Találtam végigjátszást ott azt írják, hogy
''Pick up the piece of paper, and fax it. Switch back to Carla, and look at it.
Head to Tommy, and ask him about it. He says you can trace the thing by
looking at the watermark. Tell this to Tyler, and let Tyler sit down. Grab
the paper and look at it using the lamp. And voila, we found the watermark.
Tyler will ask who'll need to go. I don't know who should go, but I just
picked Carla.''
HELP -
HolloW
senior tag
zsupsz
-
HolloW
senior tag
Elakadtam a Tarot kártyás résznél. Valaki elmondaná mit kell csinálni ?

-
Lord Myn
őstag
Én a második katonai bázisos résznél szuttyogtam 1 csomót, mire rájöttem mit kell csinálni, merre kell menni. SZVSZ az a játék legnehezebb része.
-
Folze
aktív tag
ki kell játszani az őröket
szal átmásztál a kerítésen, fuss át a túloldalra, ott lesz egy hosszú csatornaszerű bemélyedés, oda zsupsz bele, ott pedig majd lesz egy rés a kerítésen, ezután egy kicsit szopi rész jön: a két hangár között kell átfutni majd, amikor a teherautó elmegy... -
HolloW
senior tag
hupsz.
-
HolloW
senior tag
Elakadtam ott, hogy egy katonai bázisnál kell megmenteni 1 sráct, de nem tudom hogy kell eljutni a hangárhoz, a kerítésen még átbírtam mászni.
-
Lord Myn
őstag
Mondtam (írtam), hogy játszd végig a tutorial részt, ott pontosan elmondanak mindent, ha pedig nem értesz 1 kicsit sem angolul (németül, franciául), akkor nem neked való a játék, mivel 1 kevés nyelvtudás szükséges hozzá...
Egyébként, bal egér gombot nyomva tartva arra húzod az egeret, amerre a fehér fény mozog a kis ikonon. -
Ati9500
senior tag
Help MEEEE!
nem tudom hogyan kell -
Ati9500
senior tag
Bocsesz,
Sajna nem tudom megoldani..
pls!!
Help me! -
Lord Myn
őstag
Ez azt jelenti, hogy sikerült megoldanod vagy hogy választ vársz? Javaslom játszd végig a tutorial-t, mert így nagyon nehezen fogod játszani a játékot, elég avantgard a kezelése. (Btw: Az elején a WC-ben elég sok mindent meg kell csinálnod, ha egyből kimész, később nem tudod majd folytatni a játékot...)
[Szerkesztve] -
Ati9500
senior tag
hiphujjjj
-
Ati9500
senior tag
Upesz!!
én már az elején elakadtam...
hogy a francba kell kimenni a wc ből ahol leszurtam a palit!!
odamegyek az ajtóhoz de nem csinál semmit, az ajto nem nyilik, csak megjelenik felül a villódzó ikon... help++++!!!! -
Lord Myn
őstag
Eszméletlenül jó játék lett! Egy abszólút reform-kalandjáték, nagyfokú interaktivítással, itt a cselekedeteink tényleg befolyással vannak a történetre. Úgyhogy 1 szó, mint 100: kihagyhatatlan!

-
HolloW
senior tag
Valaki leírná, hogy mi a rák eme matéria ?
-
joe69
senior tag
kigyutt

-
maniac
senior tag
Na felélesztem eme játék topicját, hiszen szeptemberben már elméletileg játszhatunk vele, a demo is kijött már, úgyhogy aki nagyon várta a játékot már kipróbálhatta.
Szerintem egyszerűen lenyűgöző ez a játék, mind grafikailag, mind pedig játékmenetileg. Nincs konkrét cselekményszál, a játékban mi írjuk meg a történetet. Minden helyszínen, többfélekép cselekedhetünk, és ezek kihatnak a történetre. A végkifejlet is így a te kezedben van. Nagyon megragadott a demo, anno a képek is, csak hát már 3 éve halasztgatják, ha jól rémlik. Valaki játszott még vele, tudtok valami konkrétabb infót a megjelenéssel kapcsolatban?
-
yksz
aktív tag
Bővebben: link
itt van 3 video -
Frigo
őstag
Na akkor örvendjünk:
képek&infók MAGYARÚL!!!! :Bővebben: link
Amúgy a játéknak semmi köze nem lesz a GTA-hoz vagy a Maffiahoz. -
Divi
aktív tag
ráébredős - GTA hypeot meglovagolós - néger helyett japó csávóval játszós - lövős, erőszakos
Szerintem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vitus
őstag
Remek játék lehet ha csak egy 20. rangú Cseh lap ad róla infót.

-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Már nem kellenek
Találtam 6ot. Egész jó kis game, de azért nem az én stílusom. Főleg akkor, nem ha egy hosszűfejű, kínainak kinéző muksiva játszak
Bővebben: link -
Frigo
őstag
LOL én még képeket se látok

-
Dilikutya
félisten
Ez mi a frászkarika? Azért ha már topikot nyitsz neki, elárulhattad volna, hogy ne cseh leírásokból kelljen kibogarászni. Meg se vártam, hogy a képeket betöltse az Explorer. azt mindenki a hajára kenheti, ha egy játék csak szép. Bár tdom manapság ennél több nem kell a sok warezolónak, letölti, tolja két hetet, vagy annyit se, így neki édesmindegy.
-
yksz
aktív tag
Szerintem qrva jó játék lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csopta oda vssz forgó rúgás stb.. a végén a földön kötött ki a boxzsák... cak akinek kimaradt volna azért irtam le

is felüdülés volt tavaly télen, mégsem érte el az elvárt minőséget. A KoTOR2-nek alaposan szétverték a sztoriát, de arra sem mondanám, hogy dögunalom.

... Kérek vkit h segítsen mert nagyon sztnék továbbjutni mert nagyon bejön a játék de igy nehezen tudom tovább élvezni.