- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiAFak
tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az már biztos!
3x vittem végig már , de ennyire összeszedett egyediséget, még most 7év elteltével is , csak nagyon kevés %-ba tudnak készíteni
Az akkori időknek pont meg felelő grafika, remek karakterek , story 100%-os a motion Capture rendszer is gyönyörűen meg alkotta a dolgát 
-
Iginotus
addikt
válasz
superfinest
üzenetére
Gondolom már tuljutottál rajta, de úgy hogy nyomod a gombokat helyesen

-
superfinest
tag
Hi!
Elakadtam amikor Lucas lakásába vagyunk.
Jelenet:
1.Haza érünk csörög a telefon.
2.Felvesszük beszélünk.
3. Kinyílik az ablak bejön valami láthatatlan matyi.
4.El kezd mindenféle tárgy felénk szállni.
5.Egyszer csak kijelzi hogy a jobbra-balra nyilakat kell nyomkodni.Nyomom százzal és felkenődök a falra. Na ezt hogy lehet megcsinálni? -
BalaNce87
addikt
kurva jó a gém, nem bírom abbahagyni
Csak hogy mutassam, hogy valaki olyan szerencsés, hogy még csak most látja először ;) -
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
1.1-es patch fent volt (azt hiszem az az egyetlen)? Én anno azt feltelepítve játszottam, és nem is nagyon emlékszem bugokra.
Egy idő után nagyon más irányba csap át a történet (sokat veszít a misztikusságából), és szerintem a vége fel eszméletlenül sok lett az akciójelenet, de még ezek sem tudják a játékot elrontani.
-
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
SPOILER!
DEBRIEFING - Carla
[Chapter 11-Carla] A rövidke intermezzo során a rendőrkapitány kérdéseire válasszuk azt, hogy minden bizonnyal rituális gyilkossággal van dolgunk (Ritual Killer), és előfordulhat, hogy még gyilkolni fog a közeljövőben (Yes…). Ezek után kis csapatunk ketté válik, Tyler a könyvesboltba megy érdeklődni, hogy ki is vett az utóbbi időben Shakespeare könyveket. Carla pedig lemegy az NYPD irattárába, hogy utánanézzen a Kirsten névnek. Persze hol is máshol tárolhatnák a régi ügyek iratait, mint a dohos, és sötét pincében. Ezzel csak egy probléma adódik: kedvenc rendőrnénink klausztrofóbiás, meg amúgy is fél a sötétben… E miatt egy aprócska kijelző mutatja a lépernyő alján az idegállapotát, és ha a csík jobbra, vagy balra túlságosan kileng, akkor a lány bepánikol és sebesen távozik a napfény irányába, és a mászkálást kezdhetjük elölről. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen az idegállapota, a jobbra-balra nyilat kell nyomkodni, óvatosan, különben megint pánik lesz a vége… Kapcsoljuk fel a villanyt, menjünk előre, a jobb oldali tekerentyűt forgassuk el, erre az egyik könyvszekrény elmozdul, így tovább tudunk menni. Egy szobába jutunk, ahol középen egy (még) használhatatlan számítógép terminál álldogál, tőle jobbra és balra is egy halom könyvszekrény van, amiken a régi esetek adatait tárolják lemezeken. Először is induljunk balra, ahol a szekrényeket elmozdítva a terem bal sarkába kell jutnunk (nem olyan vészes a dolog, mint amennyire elsőre látszik, könnyen ki lehet tapasztalni, elakadni meg nem lehet benne), ahol is kapcsoljuk be az áramot. Ettől fogva a computer működik, ellenben a világítás néha elmegy pár másodpercre, és hősnőnk a szokásosnál is jobban parázik, így ekkor ne mozduljunk, hanem az idegállapotát tartsuk egyensúlyba a megszokott módon. Most a géptől jobbra próbálkozzunk. A feladat a 1990-2000 közötti állományokat tároló szekrényhez eljutni, ami persze többszörösen is el van zárva. Így először a bal részen lévő polcokat mozgassuk, menjünk át, további mozgatás után szabad lesz az út egyik fele, séta vissza, és most a rész jobb oldalán forgassunk és haladjunk, így már el is juthatunk a kiszemelt polchoz. Vegyük le a polc hátuljáról a lemezt, menjünk vissza a géphez, és ha szerencsénk van, a megfelelőt hoztuk el. Ha nem, akkor próbálkozzunk ugyanannak a polcnak más részeinél.
Ez egy másik végigjátszásból van, ha ez sem segít, akkor feladom.
-
MPowerPH
félisten
Senki nem tud segíteni a könyv felvételében???

-
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Itt egy végigjátszás, talán segít.
Tavaly ilyenkor játszottam a játékkal, egyszerűen zseniális darab. Neki kéne kezdeni nekem is még egyszer.
-
MPowerPH
félisten
Most viszem másodszor a játékot, de megakadtam a könyvtáros résznél. Nem találom azt a rohadt könyvet. Annyira emléxem, hogy a legfelső szinten volt valahol, de nem reagál semmit a polcok előtt. Hogy kell megtalálni?

-
bozont
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Most nemrég fejeztem be és nagyon király a játék. Még régebben elkezdtem, de elvesztek az elmentéseim és most elölről kellett kezdjem, de jó volt felidézni egy-két dolgot. Megérte ezt a fél napot a gép előtt ülve.
A továbbiakban SPOILER veszély.
A vége egy kicsit szerintem is elhamarkodott, még húzhatták volna és annak is örültem volna, ha egy kicsit több szó esik a két klánról.
Azt én sem értem, hogy ha halott a srác és nincs vérkeringés meg ilyesmi, egyáltalán hogy képes meghúzni a csajt?Tiffany sajnos meghalt, de ez kideül mikor a sírjánál kell találkozni Carla-val.
Ha a néger csávóval nemet monasz akkor jó sok mínuszt kap és ennyi, így vagy úgy de ez az utolsó jelenete, szóval nem számít sokat. -
Kiskokó
veterán
Megjelent a magyaritás... csak a felirat magyar pedig audiónak is magyart ir a menüben..
jó emrt néha enm tudni miről is beszélt. -
Kiskokó
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Na ezek jó kérdések a négherre asszem valaki irta a másik megoldást talá nfelmodn avg kirugják avgy meghal nme is tudom neten tuti van megoldás keres srá.
-
GombócArtúr
senior tag
No, ilyen vége is van?
A legutóbbi dórumbaírásomtól 20 percre volt a játék vége... jó rövid lett...A vége nem tettszett, leginkább nem értem. Miért kellett bele a nekrofíl szexjelenet? És miért van a csajjal a játék után ha halott? A halottakat anyagtalannak szokták bemutatni, itt meg mintha élne.
Nagyon viccesek a bónuszvideók a végén

Kár hogy nem lett egy olyan nagy sikerjáték, amit megérdemelt volna.
És mi lesz Tiffanyval? Meghalt? Él?
Mi lesz a négercsávóval ha nemet mondok a barátnőjének? -
Kiskokó
veterán
Én emrégiben kijátszottam megint és még midig tetszik és az afurcsa hog másodszrora játszotam sot ki és máseltt avége XD régen nem adtam oda a végn az indi gyerekt haenm harc stb akkroa vgnül halottan egy sziklán és magaráz..
de msot meg odadtam leütött elvite a csajt
és a lakásomba kelek fel ottvan a rendőrcsaj.. egy csók és vége meglepett -
GombócArtúr
senior tag
Húhh. dúrva játék!

Én csak most kezdtem el játszani vele! Lenyűgöző hangulata van.
Amikor a rendőrnővel keresgélsz a régi irattárban, vagy amikor a dilinyósok kiszabadulnak..hát az nagyon félelmetes
.Most tartok ott hogy nem értem mi van. Többen is említették hogy hűsünkből Neo lett.
Most akkor tényleg halott? Meghalt attól hogy leesett a vidámparkban a magasból?Remélem a játék végére nem egy stephen king regényt kapunk (érdekes történetként indul, de semmi köze a befejezésnek hozzá).
-
Gyusz
őstag
Régebben a demo engem nem győzött meg teljesen, de most a magyarítás megjelenésével adtam még egy esélyt a játéknak. Igaz, hogy nem is kellett volna eddig várni, mert szerintem eléggé érthető benne minden, de az irányítás nagyon nem tetszett, szerencsére most már egy gamepad tulajdonosaként ezzel sem volt gond. Szóval olyan jól sikerült ez a második próba, hogy 30%-tól csak evés/ivás/WC miatt hagytam el a gépet. Ó, és Carla hangja is tetszett, jól esett újra a Syberia hősnőjének is a hangját kölcsönző Sharon Mann-t újra hallani.
Ebből is látható, hogy számomra igazi pozitív csalódás a Fahrenheit, bár egy-két dolog nem tetszett. A vidámparkos jelenettől szerintem túlságosan begyorsultak az események és az akció is túlsúlya került. No meg a lopakodós és ereszcsatorna/kerítés megmászós jelenetekkel is sokat szenvedtem, de ez inkább az én bénaságom bizonyítéka. -
tundax
csendes tag
Tudom szánalmas, de én már az elején nem tudom föltörölni a vért a klotyóban, fogom a felmosórongyot és akárhogy rángatom az egeret, nem csinál semmit!
Valaki legyen szíves írja le pár sorban a megoldást! -
Raptus
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Bár elég régi a kérdésed, azért válaszolok:
A játék bizonyos pontokon autómatikusan vált a két szereplő között. Ha jó felé mégy, mindenképpen interaktivitásba tudsz kerülni a kőhajításhoz, elvileg ezzel nem lehet probléma. -
oettinger01
őstag
én is ott vagyok elakadva mikor a barakból kell kimászni a 2 kis sráccal, azt olvastam lehet a karakterek közt váltani de én nem tudok, mindíg csak az egyikkel tudok menni és követ sem tudok dobálni... valaki elmagyarázza hogyan kell?
-
Hack3er
őstag
Nekem is tetszett ez a játék 1 szer végigvittem.
Lesz második része
-
Raptus
tag
Na volt végre elég időm és kijátszottam. Szvsz miután kiderül a maja sztori, hirtelen nagyon közel kerülünk a végéhez és szerintem innentől már egy kicsit el van nagyolva a történet. A szerelmi szálról nem is beszélve. Egyszercsak a halott főhős felhúzza magára a hirtelen beleszeretett rendőrnőt. Hát nem is tudom. Egyébként kiváló játék, szívesen játszanék hasonlókat, de sajnos nincs.
-
Raptus
tag
Soha nem gondoltam volna, de nem akarok beleolvasni a fórumba, mert lelőném a megfejtéseket magam elől

-
Shabranigdo
tag
volt egy videó bejátszás előtte?mármint a rész előtt amikor mindig észrevesznek.ha igen ott az egyikkel el kell terelni az őr figyelmét(követ kell dobni?nem vagyok benne biztos)és a másikkal továbbosonni.aztán utána a másikat is át kell juttatni.
ha mégse ez,akkor majd megnézem tegnap kezdtem újra a játékot,remélem hamar odajutok -
HAYES
csendes tag
Hy!
Én annál a résznél akadtam el mikor leszakad a csávó aztán a testvérével kell bejutni a katonai hangárba. Osonni kell a katonák és őrtornyok világítása mellett. Ott járok mikor mind a két gyereket nekem kell irányítani. Hiába megyek akármerre, mindig észrevesz a katona, pedig nem is kerülök a látóhatárán belül.
Valaki pls írjon hogy ezt hogy lehet megcsinálni!
Kösz!
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- Vallás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
3x vittem végig már , de ennyire összeszedett egyediséget, még most 7év elteltével is , csak nagyon kevés %-ba tudnak készíteni
Az akkori időknek pont meg felelő grafika, remek karakterek , story 100%-os a motion Capture rendszer is gyönyörűen meg alkotta a dolgát

Rohadt jó ez a játék, csak sok benne a bug. Az oraculum elleni harcot 2* is újra kellett kezdenem, mert meghülyült.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)