Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiAFak
tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az már biztos!
3x vittem végig már , de ennyire összeszedett egyediséget, még most 7év elteltével is , csak nagyon kevés %-ba tudnak készíteni
Az akkori időknek pont meg felelő grafika, remek karakterek , story 100%-os a motion Capture rendszer is gyönyörűen meg alkotta a dolgát 
-
Iginotus
addikt
válasz
superfinest
üzenetére
Gondolom már tuljutottál rajta, de úgy hogy nyomod a gombokat helyesen

-
superfinest
tag
Hi!
Elakadtam amikor Lucas lakásába vagyunk.
Jelenet:
1.Haza érünk csörög a telefon.
2.Felvesszük beszélünk.
3. Kinyílik az ablak bejön valami láthatatlan matyi.
4.El kezd mindenféle tárgy felénk szállni.
5.Egyszer csak kijelzi hogy a jobbra-balra nyilakat kell nyomkodni.Nyomom százzal és felkenődök a falra. Na ezt hogy lehet megcsinálni? -
BalaNce87
addikt
kurva jó a gém, nem bírom abbahagyni
Csak hogy mutassam, hogy valaki olyan szerencsés, hogy még csak most látja először ;) -
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
1.1-es patch fent volt (azt hiszem az az egyetlen)? Én anno azt feltelepítve játszottam, és nem is nagyon emlékszem bugokra.
Egy idő után nagyon más irányba csap át a történet (sokat veszít a misztikusságából), és szerintem a vége fel eszméletlenül sok lett az akciójelenet, de még ezek sem tudják a játékot elrontani.
-
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
SPOILER!
DEBRIEFING - Carla
[Chapter 11-Carla] A rövidke intermezzo során a rendőrkapitány kérdéseire válasszuk azt, hogy minden bizonnyal rituális gyilkossággal van dolgunk (Ritual Killer), és előfordulhat, hogy még gyilkolni fog a közeljövőben (Yes…). Ezek után kis csapatunk ketté válik, Tyler a könyvesboltba megy érdeklődni, hogy ki is vett az utóbbi időben Shakespeare könyveket. Carla pedig lemegy az NYPD irattárába, hogy utánanézzen a Kirsten névnek. Persze hol is máshol tárolhatnák a régi ügyek iratait, mint a dohos, és sötét pincében. Ezzel csak egy probléma adódik: kedvenc rendőrnénink klausztrofóbiás, meg amúgy is fél a sötétben… E miatt egy aprócska kijelző mutatja a lépernyő alján az idegállapotát, és ha a csík jobbra, vagy balra túlságosan kileng, akkor a lány bepánikol és sebesen távozik a napfény irányába, és a mászkálást kezdhetjük elölről. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen az idegállapota, a jobbra-balra nyilat kell nyomkodni, óvatosan, különben megint pánik lesz a vége… Kapcsoljuk fel a villanyt, menjünk előre, a jobb oldali tekerentyűt forgassuk el, erre az egyik könyvszekrény elmozdul, így tovább tudunk menni. Egy szobába jutunk, ahol középen egy (még) használhatatlan számítógép terminál álldogál, tőle jobbra és balra is egy halom könyvszekrény van, amiken a régi esetek adatait tárolják lemezeken. Először is induljunk balra, ahol a szekrényeket elmozdítva a terem bal sarkába kell jutnunk (nem olyan vészes a dolog, mint amennyire elsőre látszik, könnyen ki lehet tapasztalni, elakadni meg nem lehet benne), ahol is kapcsoljuk be az áramot. Ettől fogva a computer működik, ellenben a világítás néha elmegy pár másodpercre, és hősnőnk a szokásosnál is jobban parázik, így ekkor ne mozduljunk, hanem az idegállapotát tartsuk egyensúlyba a megszokott módon. Most a géptől jobbra próbálkozzunk. A feladat a 1990-2000 közötti állományokat tároló szekrényhez eljutni, ami persze többszörösen is el van zárva. Így először a bal részen lévő polcokat mozgassuk, menjünk át, további mozgatás után szabad lesz az út egyik fele, séta vissza, és most a rész jobb oldalán forgassunk és haladjunk, így már el is juthatunk a kiszemelt polchoz. Vegyük le a polc hátuljáról a lemezt, menjünk vissza a géphez, és ha szerencsénk van, a megfelelőt hoztuk el. Ha nem, akkor próbálkozzunk ugyanannak a polcnak más részeinél.
Ez egy másik végigjátszásból van, ha ez sem segít, akkor feladom.
-
MPowerPH
félisten
Senki nem tud segíteni a könyv felvételében???

-
Gyusz
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Itt egy végigjátszás, talán segít.
Tavaly ilyenkor játszottam a játékkal, egyszerűen zseniális darab. Neki kéne kezdeni nekem is még egyszer.
-
MPowerPH
félisten
Most viszem másodszor a játékot, de megakadtam a könyvtáros résznél. Nem találom azt a rohadt könyvet. Annyira emléxem, hogy a legfelső szinten volt valahol, de nem reagál semmit a polcok előtt. Hogy kell megtalálni?

-
bozont
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Most nemrég fejeztem be és nagyon király a játék. Még régebben elkezdtem, de elvesztek az elmentéseim és most elölről kellett kezdjem, de jó volt felidézni egy-két dolgot. Megérte ezt a fél napot a gép előtt ülve.
A továbbiakban SPOILER veszély.
A vége egy kicsit szerintem is elhamarkodott, még húzhatták volna és annak is örültem volna, ha egy kicsit több szó esik a két klánról.
Azt én sem értem, hogy ha halott a srác és nincs vérkeringés meg ilyesmi, egyáltalán hogy képes meghúzni a csajt?Tiffany sajnos meghalt, de ez kideül mikor a sírjánál kell találkozni Carla-val.
Ha a néger csávóval nemet monasz akkor jó sok mínuszt kap és ennyi, így vagy úgy de ez az utolsó jelenete, szóval nem számít sokat. -
Kiskokó
veterán
Megjelent a magyaritás... csak a felirat magyar pedig audiónak is magyart ir a menüben..
jó emrt néha enm tudni miről is beszélt. -
Kiskokó
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Na ezek jó kérdések a négherre asszem valaki irta a másik megoldást talá nfelmodn avg kirugják avgy meghal nme is tudom neten tuti van megoldás keres srá.
-
GombócArtúr
senior tag
No, ilyen vége is van?
A legutóbbi dórumbaírásomtól 20 percre volt a játék vége... jó rövid lett...A vége nem tettszett, leginkább nem értem. Miért kellett bele a nekrofíl szexjelenet? És miért van a csajjal a játék után ha halott? A halottakat anyagtalannak szokták bemutatni, itt meg mintha élne.
Nagyon viccesek a bónuszvideók a végén

Kár hogy nem lett egy olyan nagy sikerjáték, amit megérdemelt volna.
És mi lesz Tiffanyval? Meghalt? Él?
Mi lesz a négercsávóval ha nemet mondok a barátnőjének? -
Kiskokó
veterán
Én emrégiben kijátszottam megint és még midig tetszik és az afurcsa hog másodszrora játszotam sot ki és máseltt avége XD régen nem adtam oda a végn az indi gyerekt haenm harc stb akkroa vgnül halottan egy sziklán és magaráz..
de msot meg odadtam leütött elvite a csajt
és a lakásomba kelek fel ottvan a rendőrcsaj.. egy csók és vége meglepett -
GombócArtúr
senior tag
Húhh. dúrva játék!

Én csak most kezdtem el játszani vele! Lenyűgöző hangulata van.
Amikor a rendőrnővel keresgélsz a régi irattárban, vagy amikor a dilinyósok kiszabadulnak..hát az nagyon félelmetes
.Most tartok ott hogy nem értem mi van. Többen is említették hogy hűsünkből Neo lett.
Most akkor tényleg halott? Meghalt attól hogy leesett a vidámparkban a magasból?Remélem a játék végére nem egy stephen king regényt kapunk (érdekes történetként indul, de semmi köze a befejezésnek hozzá).
-
Gyusz
őstag
Régebben a demo engem nem győzött meg teljesen, de most a magyarítás megjelenésével adtam még egy esélyt a játéknak. Igaz, hogy nem is kellett volna eddig várni, mert szerintem eléggé érthető benne minden, de az irányítás nagyon nem tetszett, szerencsére most már egy gamepad tulajdonosaként ezzel sem volt gond. Szóval olyan jól sikerült ez a második próba, hogy 30%-tól csak evés/ivás/WC miatt hagytam el a gépet. Ó, és Carla hangja is tetszett, jól esett újra a Syberia hősnőjének is a hangját kölcsönző Sharon Mann-t újra hallani.
Ebből is látható, hogy számomra igazi pozitív csalódás a Fahrenheit, bár egy-két dolog nem tetszett. A vidámparkos jelenettől szerintem túlságosan begyorsultak az események és az akció is túlsúlya került. No meg a lopakodós és ereszcsatorna/kerítés megmászós jelenetekkel is sokat szenvedtem, de ez inkább az én bénaságom bizonyítéka. -
tundax
csendes tag
Tudom szánalmas, de én már az elején nem tudom föltörölni a vért a klotyóban, fogom a felmosórongyot és akárhogy rángatom az egeret, nem csinál semmit!
Valaki legyen szíves írja le pár sorban a megoldást! -
Raptus
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Bár elég régi a kérdésed, azért válaszolok:
A játék bizonyos pontokon autómatikusan vált a két szereplő között. Ha jó felé mégy, mindenképpen interaktivitásba tudsz kerülni a kőhajításhoz, elvileg ezzel nem lehet probléma. -
oettinger01
őstag
én is ott vagyok elakadva mikor a barakból kell kimászni a 2 kis sráccal, azt olvastam lehet a karakterek közt váltani de én nem tudok, mindíg csak az egyikkel tudok menni és követ sem tudok dobálni... valaki elmagyarázza hogyan kell?
-
Hack3er
őstag
Nekem is tetszett ez a játék 1 szer végigvittem.
Lesz második része
-
Raptus
tag
Na volt végre elég időm és kijátszottam. Szvsz miután kiderül a maja sztori, hirtelen nagyon közel kerülünk a végéhez és szerintem innentől már egy kicsit el van nagyolva a történet. A szerelmi szálról nem is beszélve. Egyszercsak a halott főhős felhúzza magára a hirtelen beleszeretett rendőrnőt. Hát nem is tudom. Egyébként kiváló játék, szívesen játszanék hasonlókat, de sajnos nincs.
-
Raptus
tag
Soha nem gondoltam volna, de nem akarok beleolvasni a fórumba, mert lelőném a megfejtéseket magam elől

-
Shabranigdo
tag
volt egy videó bejátszás előtte?mármint a rész előtt amikor mindig észrevesznek.ha igen ott az egyikkel el kell terelni az őr figyelmét(követ kell dobni?nem vagyok benne biztos)és a másikkal továbbosonni.aztán utána a másikat is át kell juttatni.
ha mégse ez,akkor majd megnézem tegnap kezdtem újra a játékot,remélem hamar odajutok -
HAYES
csendes tag
Hy!
Én annál a résznél akadtam el mikor leszakad a csávó aztán a testvérével kell bejutni a katonai hangárba. Osonni kell a katonák és őrtornyok világítása mellett. Ott járok mikor mind a két gyereket nekem kell irányítani. Hiába megyek akármerre, mindig észrevesz a katona, pedig nem is kerülök a látóhatárán belül.
Valaki pls írjon hogy ezt hogy lehet megcsinálni!
Kösz!
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
-
SLYM
veterán
látom mindenkinek a magyarítás kell
szerintem ezt is hanyagolom addig amíg nem lesz. a gugléba nézelődtem kicsit és valami 50%-on van már egy ideje a magyarítás. de az már nem mostani hír, úgyhogy lehet van az több is. reménykedek 
-
Eagl3
veterán
Mikor lesz magyarítás srácok? Csak mert kb. 3 óra mula meglesz nekemis a game (
) És akkor addig nem kezdem el. -
Kiskokó
veterán
Szeritnem játszd végig a tutorialt különben enmfogsz boldogulni..
nemtom miért nekm mdig az az első főleg az imseretlen játékban ami eslő rész hogy tutorial (ha van)
amugy meg ha odamész akkor fent van az ajtó jele és
vagy balra,jobra, fel, le (van más speciális de az ritka) amerre megy a vonal és a piros pöty mozog rajta odavised eger a közepére és amerre kel arra huzod az egeret és ugy .. -
SLYM
veterán
valaki mondja már meg hogy tudom a legelejét kinyitni a WC ajtót? vagy mi itt az akciógomb? végignyomtam mindent de nem találtam

-
Mellesleg nem kér egy űrhajót, a régi konfigomon is elment fullban, ezen meg nem aggódom, igaz mióta ez a cuccom van nem játszottam vele, de hamarosan szerintem megint előveszem, én azért reménykedem benne, hogy ezen a vonalon elindulva lesz esetleg folytatás, vagy más hasonló jellegű játék

-
Kiskokó
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
teljesen igazd van.. ezt mrá soakn irták atopicban!
Ez a játék nagyon a toppon van!
Engem is teljesen megfogtt.. asszem ha bejö na rossz idő akor ujra előveszem...
nagy jó játék ennyire mitn ez játék még nem fogottmeg.. nagyon hangulatos.. talán csak az nem illik beleegy kicsit amikro visszaemlékszik.. -
Nemtom ki hogy van vele de engem ez a játék teljesen lenyűgözött, ilyet még nem láttam ezelőtt sosem. Ha pontozni lehetne akkor a 10-es skálán 11 adnék neki, grafika történet, a játszhatósága az egyedi de könnyű megszokni és máris egyszerűen nagyszerű, szóval le a kalappal a készítők előtt, remélem lesz folytatás, bűn lenne ebből a műfajból nem csinálni többet

-
szimcsi
senior tag
A demoval szeretnék játszani,de már az elején elakadtam azért mert nem tudom a hullát elhúzni.Melyik az action gomb, egyszerűen nem találom, látom hogy mit kéne tenni de egyik gombbal sem csinál semmit.
-
Boglya
senior tag
válasz
littleNorbi
üzenetére
Ha az angol megfelel, itt van egy:[link]
Ha meg nem, akkor kérdezz
. -
Boglya
senior tag
válasz
littleNorbi
üzenetére
Jó kérdés
, általában a főmenüben szokták kiírni valahol a képernyő szélén, de lehet h ez a Fahrenheitnél nem így van. -
littleNorbi
aktív tag
Hol lehet megnézni, hogy hanyas verzióm van ?
-
Lord Zero
addikt
válasz
littleNorbi
üzenetére
hol akadtál el?
-
littleNorbi
aktív tag
Végigjátszás van hozzá ???
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Istenem gyerekek a nejekel és a csajokkal kell ilyen játékot játszani (vagy jáccatok közösen
)
Nekem csak két b@''!/%''!%/ volt részem (a játék közben) ugyhogy valamit nagyon elb@+/%!''4
Ja és nem beszélni csúnyán azt a kutyafáját!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
De azé a topic elős oldalát olvassátok el! hogy elmondta már mindenki mindennek a játékot... meg 20.rangú cseh lap..

-
-
bigman00
tag
Jah.. sorry de hejesbítenem kell. Ujrea elkezdtem (ismét iszonyat király
) és 3 toszás van. Az első Tray-el van mikor elkésik. Akkor odakell menni Sam-hez (a csajához ) és tenni róla hogy ne legyen szomorú
(csak ez nem látszik viszont a zene az cool
) aztán jön majd ugye a lucas és a vörös hajú csaj (de ez nekem még nem volt meg) és a végén a csúcspont
Igazuk volt a készítőknek hogy beraktak egy ien Carlas kis plusszt mert egy sima smacival a cégén nem értük volna be
és ez is csak realisabbá tette azt a világot amiben ÉLÜNK (és virulunk) (most az elején is opdafigyeltem és nagyon komoly az elején a Lucas monológja
) -
Boglya
senior tag
válasz
bigman00
üzenetére
Hol, hol? Hát barátok közt
. Gondolom a szerelem erejével egy új világba teleportálódtak, komolyra fordítva a szót
, egy kis idő gondolom eltelt a végső csata és ezen képsorok között. A világ megmenekült, Carla-ék meg gondolták ők megtették a magukét, úgyhogy vettek egy repülőjegyet Malibu-ba, vagy mittoménhova
. -
Boglya
senior tag
Ha lesz Fahrenheit 2, követeljük egy kidolgozottabb szerelmi szál és 18 éven felülieknek tartalom beépítését a játékba
! Persze Carla-val... -
bigman00
tag
Na jó igazi használható infót nem kaptam ezzel a kérdéssel kapcsolatban (kivéve a francia fórumot
)
Lessz Fahrenheit 2???
Bár lassacskán már kezdem is elfelejteni
muszálly lessz mert nem akarok kényszer beteg lenni és Fahrenheit maniac sem vok
... -
Kiskokó
veterán
amugyszoktam nézni győzikét mert jókat lehet röhögni. ami tegnap votl hát az KÉSZ volt!
Ittvan angelina jolie énmeg tom Cruse vagyok!! HAHAHA döltem a röhögsétől..meg amikora kézikamerával mondta a csórinak hogy röhögjön .. azmeg elkezdett röhögni.. meg jött a másik surmó volt vagy 3 foga ááááá
ui.: és a frei dossziét nézted? barátnőm nagynénikéje volt bene a zsuzsi.. -
Kiskokó
veterán
énis anno 2nap alat kivittem.. értsd : péntek este fel.. ki ismerés..
szombaton délelőt 2-3 délután 2-3 óra meg vasárnap is és vége lett.. akkor még sose fogott meg egy játék annyira.. akármiylen új jtáék van vagy vlami napi 6-8 órát osha nemjátszok velük de ez nagyon emgofogtt és bennem volt hogy JÁTSZANOM KELL ! aszem fel is rakom újra.. van hozzá hangultaom mert ez is iylen szomrú meg stb nekm si szar a hangulatom egy ideje.. van bene egy számrészlet úgy próbáljatok neten kresni ráhogy HOPE OVERTURE ez nagyon aszivemhez szól ez a zene! elmonja hogy milyen vagyok ! -
Iginotus
addikt
Már csak azért is végigviszem mégegyszer hogy meg tudjam nézni hogy mi van haTaylor nemet mond és nem megy el floridába

Meg hogy mivan ha x helyen y választ adom
-
bigman00
tag
Mindenesetre egy második részt is meglehetne oldani... csak okos emberek kellenének (mint akik az atarinál leledzeni is szoktak
) szoval egy fahrenheit 2 hírnek szerintem mindenki csak örülni tudna (pláne egy ''hús-vér'' game-nek)

-
bigman00
tag
Kéne folytatás bizony kéne
talán bejelentik az E3-on
bár kitugya ... mindenesetre nemnagyon tudom hogyan oldanák meg .... a befejezése eléggé THE END-re sikerült ... ott ültek vmi réten és smaciztak... Arra a hejre szerintem már nem nagyon megy oracle
bár a vége nekem már kicsit darkos volt .. elmondaná vki hogy mi is történt ? A lucas legyilkolta a oracle-t meg azt a másik dögöt és akkor mitörtént ? lefagyott a világ de ők ketten elkerültek vmi paradicsomba vagy mi a halál ?

-
Kiskokó
veterán
hát igen hivatalos még nincs.. de szerintem az atari is belátja hogy ez a játék egy igen jó kalndjátékra sikeredett és a újjitás nem is lesz sok maga a játékmenetért csinának egy újjat új storyval és elhihetitek kapós lesz!
ui.de látom az avatarod.. hát istenem legalább megtanultad hogy nemszabad a napon elaludni..
-
Boglya
senior tag
HEHH, nem látod az avatáromat? Keresztbe lenyellek
.
A neten keringenek hírek a Fahrenheit 2-ről, de ezek csak találgatások, hivatalosan még nincs bejelentve. Persze a mai pénzcentrikus világban mindenről annyi bőrt húznak le, amennyit csak lehet - tehát hacsak a globális felmelegedés el nem pusztítja az Atarit, szerintem lesz folytatás
.
Szerk.: aprócksa gélepési biha
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
Baszki ... nem jó ha egy jó game-nek vége van .. biztos nem lessz fahrenheit 2 ?

-
bigman00
tag
apám ... ez a game nagyon odabasz ... (meg persze carla is amikor a metróban .. öhm.. szoval .. nagyon szép mozgáskordináciot mutat be
) két nap alatt végigtoltam
és jólesett
imádom az atarit -
bigman00
tag
Nincs vkinek fürdőző carla képe ? NE gondoljatok rosszra csak be akarom bizonyítani vkinek hogy leverte a max payn 2-es monát ... (mindketten zuhanyoztak) és carla lett a top 3-as pixel muffok eggyike

-
Kiskokó
veterán
Hello... ez a a jó ebebn a játékban.. pl nekm se lehetet a csajjal átmni a szomszédba a faxal a jóslás utána.. de viszont berakta ma lámpa allá a fecnti a és nem is tom már hogyde elmozgattam alatta és kész ..
-
bigman00
tag
Éppen ma olvastam (amikoris megszereztem ezt a NAGYOn remek gammát) egy kritikát ami azt fikázta hogy azt igérték hogy a játékmenet tök szabad lessz
hát nemtudom mit gondolot de az hogy bármikor ihatsz egy kávét kosarazhacc nézheted az e-maileket sétálgathatsz .. nos az nekem elég szabad egy ien stílusu játéknál ... SŐTT hát gondoljunk csak a (méltán) híres siberya sorozatra .... az pl NEM volt szabad .. de a fahrenheit .. nekem pont ez tetszett meg benne .. nemtudom ki probálta ki de amikor taylorral a büfé nyilvános budiában elkezdek hugyozni (hangsúllyozom tök magamtól) és rámszol carla hogy mit csinálok és akkor taylor azt monya hogy egy nyilvános vécében végzi a dolgát
hát az poén volt
szval ez a gamma ebben a kategóriában hatalmasat újjított (pozitívan) ... jah a grafikát is szidta pedig (bár tényleg nem a game erőssege de) baromi hangulatos !!! ENNYI (muszály volt kiöntenem a lelkem
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
3x vittem végig már , de ennyire összeszedett egyediséget, még most 7év elteltével is , csak nagyon kevés %-ba tudnak készíteni
Az akkori időknek pont meg felelő grafika, remek karakterek , story 100%-os a motion Capture rendszer is gyönyörűen meg alkotta a dolgát

Rohadt jó ez a játék, csak sok benne a bug. Az oraculum elleni harcot 2* is újra kellett kezdenem, mert meghülyült.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

bár kitugya ... mindenesetre nemnagyon tudom hogyan oldanák meg .... a befejezése eléggé THE END-re sikerült ... ott ültek vmi réten és smaciztak... Arra a hejre szerintem már nem nagyon megy oracle