Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman00
tag
Mitől lehet hogy gyakran összemosódik a kép ien színes háromszögekké ? igen tudom ez most kicsit komikusan hangzik de így igaz .. és ha kilépek akkor az egész windows ien
ujraindítom de van hogy akkorsem korrekt .. ienko kikapcsolom és egy negyed ora mulva beindítom a gépet és ok ????
már más játékokkal is előfordult

-
Boglya
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Hát nem tudom ebben mi volt a nehéz
. Bekapcsoltam a lámpát, aztán a 4 iránybillentyűvel (nem a wsad-vel) szépen rámozgattam a fecni közepére. Neked ment a fény mozgatása, vagy csak nem próbáltad ki a nyilakkal
? Azért elküldhetem emilben, ha nálad tényleg nem lehet megcsinálni. -
Iginotus
addikt
Nem tudom érthetöbben leirni sorry srácok. Felviszem haverhozk akkor majd ott megcsináljuk.
Haver végigvite, lejött, megnézte hogy hol tartok, asztmondta ezt ö igy csinálta, itt probálkozott 10 percig neki sem ment. Nálam ezt a részt nem fogja megcsinálni. Megkérek valakit hogy a belinkelt save gamemet (pár hozzászolásal feljebb) tegye fel, vigye egy részel tovább ,mentse le, tegye fel valahova, és fizetek neki fél tucat sört! Ez remélem érthető.
ui.: 4 végigjátszást olvastam ebböl az egyik:
[Chapter 18-Carla and Tyler] Rendőrnénink éppen zuhanyoz, amikor is megszólal a telefon, így csak arra van ideje, hogy egy leheletfinom alsóneműt vegyen magára (a férfi hormonokkal megáldott játékosok nagy örömére J ), aztán már rohan is a türelmetlenül csörgő készülékhez. A vonal túloldalán Tyler van, aki a késő esti óra ellenére még mindig az irodában üldögél, és próbál előrejutni a nyomozásban. Megkéri a lányt, hogy ha bármi ötlete támadna, akkor csörögjön rá. Menjünk vissza Carla-val a hálószobába, öltözzünk fel, aztán séta vissza a nappaliba. Váltsunk át Tylerre, aki éppen azon sopánkodik, hogy már rég otthon kéne lennie Sammel, e helyett az éjszakai nyomozósdi helyett. Vegyük fel az íróasztala sarkán lévő cetlit, amit faxoljunk is el a társunknak. Olvassuk el a másik íróasztalon lévő újságot, amiről egy ötlete támad a nyomozónak. Hívjuk is gyorsan Carla-t. A lefolytatott beszélgetés után váltsunk is át rá. Kip-kop. Megérkezett a „randira” a lány szomszédja Tommy. Engedjük is be. A (szemmel láthatólag a lányra hajtó) úriember által hozott minőségi bornak keressünk két poharat az egyik konyhaszekrényben, majd a kellemes iddogálás során beszélgessünk egy jót. A munkán kívül mindenfélét említsünk meg neki, a beszélgetés vége mindenféleképpen az lesz, hogy ő most jósol egyet a magával hozott Tarot kártyával, mivel szerinte fényes jövő vár a csinos rendőrnénire (ja, meg lehetőleg függjön össze az ő jövőképével J). Szépen kevergessük meg a paklit, aztán húzzunk 2 lapot. Hopp balszerencse ezerrel. Még 3-szor kell húznunk, mindannyiszor különféle balszerencsés eseményeket megjósolva. Tommy az események ilyetén való alakulása miatt lelombozódva távozik. A halomnyi mínusszal csökkent lélekerőnket egy kis pizzával, tévézéssel, és az ágyon való fetrengéssel növelhetjük. Miután összeszedtük magunkat, nézzük meg a Tyler által küldött faxot, majd egy kis telefonálgatás után vigyük át azt Tommynak a szomszédba, hátha van ötlete, hogy melyik bankból származhat a papír. Újabb dumcsi a társunkkal, majd váltsunk is át rá. Ha sokat ásítozna őkelme (amivel a lélekerő csökkenése jár együtt), kosarazzunk és igyunk egy kis vizet. A nagy irodában találhatunk egy kis extra kártyát, utána üljünk le az asztalunkhoz, és vizsgálgassuk meg a cetlit. Kapcsoljuk be az olvasólámpát, majd világítsuk át a papírt. Kis ügyeskedés után egy feliratra lehetünk figyelmesek, amit újságoljunk el Carla-nak, majd közös megegyezéssel napoljuk el a nyomozást holnapra.
''Kapcsoljuk be az olvasólámpát, majd világítsuk át a papírt. Kis ügyeskedés után egy feliratra lehetünk figyelmesek,''
Na ez a rész ami nálam NEM MEGY. Lámpa megy kis ugyeskedés= 20 perc killodás, utána leteszi a papirt és szarik rám
-
Boglya
senior tag
válasz
Iginotus
üzenetére
A legegyszerűbb az lenne, ha belekukkantanál egy végigjátszásba, ha rákeresel a gúgliban, találsz vagy 100-at.
Valamelyik biztosan leírja mit kell csinálni.
Emlékszem én is itt nyúltam walkthrough-hoz és azt hiszem valamivel ki kellett egészíteni, bekapcsolni az asztali lámpát h jobban lásson (lehet h ez máskor volt
) vagy ilyesmi.
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Összefoglalva. Taylornál van a cetli egy kis 3 szögletü darab amin rajta ban a bank kódja egy vizjelen amit a lámpa fényénél lehetne észrevenni. Nekem az a bajom hogy ez a barom taylor felveszi az asztalról ültében, odateszi a lámpához, de 25 percen keresztül tologattam a papirfecnit, (csináltam print screent is photoshopal tudnám a kodot
) de ö nem veszi észre rajta. Szóval nem tudom mit tegyek
Mindig viszateszi az asztalra és egyre stesszesebek. Végigjátszásnál megnéztem ezt kéne csinálnia de itt megakadt a progi 
Ezért mondtam hogy ha valakinek fentvan azt csinálja emg nekem ezt a részt az én save gamemmel aztán tegye visza ugy hogy egy részel tovább van véve és levan a gondom már vagy fél éve nem tudok ez miatt tovább menni.
-
Iginotus
addikt
Kétlem hogy ez lenne a jo mivel mondja hogy a faxról nem tudja megmondani, ahhoz az eredeti kell mivel azon van a vízjel. De most megnézem ezt a versiot is.
MEgnézte: A csajnál nem tudom kivenni a faxot mivel már szoltam Taylornak hogy nézze meg, elötte sem. Amint kirakom Tommyt máris hivni akarja. Tommihoz esélyem sincs átvinni igy a faxot. Taylornál van az eredeti, az viszont nem veszi fel az asztalról mivel ott van az asztalon a lámpa amit fel kell kapcsolni hogy megnézzema vizjelet de akárhogy forgatom továbbra sem nézi meg. Teghát Taylornál van a lap amit meg kéne nézni a vizjelet a bankkóddal, és a faxról nem lehet emgállapitani semmit. Taylor viszont baszik rám.
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Szóval ott akad ki nekem, hogy a nö zuhanyzik (ezt gondolom megjegyeztétek
) Aztán taylor meg nézi a fecnit amit a könyvben talált, ami egy banki számlakivonat. A csajnál bejön a szomszéd boral és tarokkártyával josol neki ami tök roszul sul el ekkor adja az öttletet, hogy az egy banki számlakivonat fénymásolata a faxában, (amit elözöleg taylor faxolt el neki) és ö mondja, hogy az eredetin van egy vizjel amit meg kéne nézni és akkor tudnák hogy melyik bankból való.
Namost én a lápma elé tartom mozgatom de mindig leteszi, illetve ha csak kicsiket mozgatom akkor meg nem csinál semmi, már jopárhonapja ennél a résznél vagyok jo lenne ha tudnátok segiteni, vagy megcsinálni (átvinni ezen a részen az én save gamemet). A linkelt save game pont ennél a résznél van, tehát nem kell ujra elvinni ide.
És elöre is kösznöm. -
Iginotus
addikt
PLS a fentebb emlitett gondot valaki megoldaná nekem

-
bigman00
tag
Valaki segítsen !!!
felinstalláltam a fahrenheit-et ÉS minden rendben volt .. beolvastam alcohollal DE kéri a dvd-t nézem DE crack file nincsen ... Ekkor beolvastam cureROM-al DE így sem futot ... vki vmien ötlettel szolgálna nekem ? Vagy (ami még jobb) vmi oldal ahonnan le lehet szedni vmi crack file-t

-
Iginotus
addikt
help

-
Iginotus
addikt
Valaki tegyen fel egy save gamet a teljes végigjácotat.
Valszeg egy bug miatt január ota nem tudok továbbmenni a bank-vízjelkeresésen egyszerüen orákat huzogathatom a fény elött akkor sem viszi tovább.
Vagy felteszem a save gamet vigye ezt a részt végig nekem valaki a saját gépén.
[link]
Ez lenne a legjobb
-
Kiskokó
veterán
Amikor calra lentvan a rednőrségi picében én ott nemjöttem rá hogy jobra balra kell nyomogatni hogy jól vegye a levegőt.. és rögtön kifutot... aztán jött a feka.. de amikor a dilházban kiszabdulltak a pszchiopaták ottmármegkeléelt csinálni de ott is 10 perc votl mrie rájöttem hogy jobra balra kell nyomgatni.. NEMRÖHÖG !

-
P.Dude
őstag
Ha valaki tud Wreckedes jeleneteket mondani nekem az kérem mondja mer engem érdekel!
-
P.Dude
őstag
Nemtudom egyes Wrecked részeknél mitörténik?
Azt tudom hogy Carla azthiszi magáról hogy bexari meg azt is hogy lucas összeesik a temetőben meg azt is hogy feladja magát a rendőrségnek ha wrecked lesz az egyik résznél de nemtudom hogy milesz ha tyler elveszíti Samet és ott lesz wrecked.Ja de persze ott még te nemjársz. -
davee89
tag
Amikor Carlaval a sötétben kell mászkálni és keresni a kazettát azon a részen mindjárt elrontottam, de a játéknak nem lett vége! Igaz h majdnem lement 0-ra! Utána megkaptam Tyler irányítását és vele folytattam!
-
P.Dude
őstag
Most én leszedtem a gépemről a játékot vagyis letakarítottam de kiváncsi vagyok arra a karakterekkel mi történik egyes jeleneteknél ha a módjuk a wreckednél van pl amikor Tyler búcsúzott a csajátok 85-öt lekapott a módból az érzés de nemment le wreckedig.Kiváncsi vok mitörtént volna.Annyit tudok hogy Carlanál ha wreckednél volt amikor a sötét videókazettáknál járkált akkor jött a befejező rész ahol elmondja hogy bárcsak bátrabb lettem volna meg amikor Lucas elgondolja hogy milett volna ha nemment ki a barakkból senkit meg amikor a régi csajához indult ottis amikor wrecked volt feladta magát a rendőrségen.Szal a többi lemaradt Wrecked jelenetre vagyok kiváncsi!
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Azt még énsem láttam de szerintem ha elmenekülsz akkor a rendőrök gyanút fognak és követnek téged és szerintem itt fogja ő mondani:Thats the end of my story i have been caught by two police officers and they have thrown me in prison.Im never going to find out what happened in that restaurant last night!
-
Kiskokó
veterán
DIKKK
Te megbirtad menteni a kisgyereket ?? én kiszedtem avizből még az idő fele megvolt már a park másik végén avgyok amikor letelik az idő és utána is emgfogtak a zsarul aztán fél óra baszakodás után fogtam magam és gondoltam ''mivan ha megfodulok és csókolom?'' megettem bejöta videó hog elmegy és kész.. -
davee89
tag
Hellotok!
Ha én a parkban a kisgyereket nem mentem meg, akkor az nagy hatással van a jövőre?
Erre nagyon kíváncsi lennék! Csak már letöröltem és nincs kedvem ujrarakni.
-
P.Dude
őstag
Egyépként ha folytatnák a fahrenheitet nekem lenne egy zenetippem!
Evanescence-Bring me to life.Ez lehetne akciós jeleneteknél.Szerintem még jóis lenne.Mi a véleményetek? -
P.Dude
őstag
Fogalmazzunk úgy hogy a Fahrenheit mindenidők legjobb játéka!
-
Kiskokó
veterán
Haha nekm nem úgy végződik ! na mdin1 ez a jó benne.
Ne vitetkozzatok márhogy kalandjáték e vagy stb... ez nem kalandjáték !! EZ FAHRENHEIT !
-
P.Dude
őstag
Figyelj.Vannak olyan Játékok amelyek egy ben kaland és egyen valamilyen más játékok is.Nos ez a játék csak kaland és nemmondanám másnak.
Hogy miért?
Először is szimpla tevékenységeket kell tenned,ha valami akció típusu feladat jön ahoz csak a villogó tárcsákat kell követned és betartanod semmi mást csak azt.Ha kosarazol akkor is.Nemnehéz megmagyarázni és nincs mit rajta gondolkodni sem! -
Boglya
senior tag
Van kb 5-6 ending a játékhoz, hogy mi kell az elérésükhoz, azt egy csomó a játékhoz készült walkthroughban meg lehet nézni
.
Egyébként nagyon állat a játék, a kedvenc kalandjátékom (már ha ez annak számít)
. -
Volken
tag
Naszoval!
En is hasonloan a hojaron a rendorno meg en(indigo lany nincs ott).Egyedul bemegyek a bazisra es ott talalkozok Cyberdine(asszem
ilyen sarga csikokbol van a csavo
).
Nala van az indigo csaj akit menet kozben letesz a foldre.Jo megkuzdok vele gyozok odamegyek a kislanyhoz amikor felbukkan Oracle es fegyvert fog a nomre(gondolom kirangatta a hojarobol).
Itt valszthatok hogy odaadom-e a csaj vagy nem.
1.Ha odaadom jon az intro hogy rateszi a kore stb.. de igazan nem lehet eszre venni hogy vesztettem volna mert kesobb a laksomban vagyok a rendornovel kettesben es nem akar igazan vilagvege lenni.
2.Nem adom oda jon a nagy fightolas legyozom ,a kislanyt en teszem oda a kore kozben megjelenik a rendorno akit picit leutott Oracle
.Intro viragos ret mindenki happy (de meg mindig nem borotvalkoztam meg
) es vege. -
Kiskokó
veterán
hát neked ez hol volt ? lehet csak én nem emlékszem rá..
nekm úgy volt hogy a csajjal(a rendőrnő) a lucas meg az indigókiscsaj elmennek iylen nagy hójáróval a bázishoz ott lezs az oracle.. meg egy csomó swatos akiket hipnotizált az oracle.. aztán lucastól elveszi az oracle az indigót de visszavág.... BUNYÓ.. aztán megfogja és az indigót felraja valami nemtudom mire iylenlebegő szarságre és utána eltünkik... de a csaj nincs is a képben (vagyis nálam nem volt) -
Kiskokó
veterán
húú nemtudom mit cisnáltál hogy igy alakult a dolog hogy a nőjét le ne lőjék azé odadod a gyerekt ? lehet csk én nem emlékszek rá.. de azé jó ez a játék úgy alakul a történet ahogy alakitod...
ui.: németben hires... ITT IS ! Aki játszott vele rt az csak pozitivat tud mmondani szerintem róla.. bár magyaron nem annyira elterjedt látásom szerintem. -
Calibos
addikt
milyen a játék?
németországban népszerű, itt mi a helyzet? -
Kiskokó
veterán
Miről beszélsz ? az indigo csajt nem kell odaadni az oraclnek pont hogy megkell tőle védeni emrt az oraclnek az kell hogy mindne kérdésére választ adjon emrt a kiscsaj mindne kérdésre tud válaszolni az oracl igy akrja átveni a hatlamt a világ felett és pont hogy megkell védeni tőle.. ha jól emlékszem..
-
davee89
tag
Amikor a csajnál el kell bújni!
-
davee89
tag
És innen messze van a vége?
-
Volken
tag
Nemtom lehet hogy en kivetel vagyok de en ezerrel nyomkodtam az osszes billentyut es es ha egy felvillant akkor tuti hogy legalabb egyszer azt is lenyomtam.
Ja es nemtudja vki hogyha a vegen az indigo gyereket nem adom oda Oracle-nek akkor mi tortenik? -
Kiskokó
veterán
hell.
nekm az arész elősre összejött. sőt az öszes ilyen nyomkodó tárcsás rész.. szerintem tök egyszerű még ha begyorsul akkor is... egyetlen egyszer basztam el a legvégén amikro az Oracle ellen harcotlam.. akor nyomtam el a táblábacsapodás után ás leestem... amugy mindig sikerült elsőre... kivéve még az elején amikor új vot de hamar rájöttem.
én a csajná a szekrénybe bújtam. -
davee89
tag
Aha, értem! Lehet elkezdem még1szer! De amikor nem sikerült mindig meg kellett várnom amíg újra bejön a zsaru, beszél a csajjal. Ezt nem lehet vhogy elnyomni?
-
P.Dude
őstag
hát van a numerikus meg a sima billentyűzet.bal sima jobb numerikus.Ha 2 felvillan numerikus meg sima is.Bal sárga jobb zöld egyszerre.Itt elég gyorsnak kell lenned szal nyugi amikor játszol.Ha lehet a gardróbban bújj el vagy kint.Talán ott könyebb lesz.De hidd el nekem sem sikerült elsőre!
-
davee89
tag
Te könnyen megcsináltad? Mert addig nem volt gondom 1ik résznél sem.
Talán a katonai bázisnál ! De ott se ennyire ! -
davee89
tag
Nyomkodni kellett a gombokat! de az a baj, hogy 1re gyorsabban kell!
És ha kétszer elnyomom már kezdhetem újból! -
davee89
tag
Mikor Lucas barátnőjének házában kell elbúlni a zsaru elől, hát az annyira felidegesített!!!
ÍÍÍÍÍrtó nehéz az a rész sztem! Ez miatt abba is hagytam ---> uninstall
De már nagyon bánom

-
P.Dude
őstag
Hát a faxot nekem sem nézte meg Carla de nemis fogja.Amikor Tommy Kiment miután megjósolta Carla jövőét Tylerhez menj vissza és világízsd meg az a darab papírt amíg nemtalálsz rajta valami számot.A billentyűkkel kell mozogni a lámpánál.
De figyu.Ha elakadsz ez talán segíthet: [link] -
Volken
tag
Udv!
Ugyan az a problemam mint ami a #95-os hsz-ben is elhangzott.Csakhogy en elkuldtem a faxot de a csaj semmit nem csinal vele,nemtom miert
.Meg sem nezi.
Lehet hogy en vagyok ilyen lami de a segitseget megkoszonnem.
Jo lenne ha vki onnantol,hogy a kartyas csavo kimegy a csaj hazabol leirna,hogy mit csinalt.
A fax elkuldve, cetlit megnezegettem lampafenyben(habar ott mozgatni nem tudtam,csak mas kameraneztbol lattam).Kb ennyi. -
P.Dude
őstag
Na énis befejeztem.Nagyon király volt!Főleg a vége.mindössze 300 bonus pont jött össze de nembaj pár videót meg artworkot megnéztem mindegyik király!
-
Kiskokó
veterán
Dagadt csávó ? mögötted van egy psyhopata de az nem tagadt.. az a léyneghogy nemkell forgoni... csaak menj előlre és tarts meg a légzésté a csajnka.. aztán a folyosó végén jön egy ott emgkell állni meg levegőt sem szbad venni.. elmegy akor mondja hog ymehetsz tovább... mivel emlékszel mere jöttél abból tod hogy balra kell meni ot is jön majd egy megint megkell állni.. aztán GÓ. a félúton visszajön az áram SPRINT ..
Nemakarom lelőni a story végét odáig még sokmidne lesz.. meg is hal lucas... meg stb a.. a végén összeön a rendőrcsajjal.. -
P.Dude
őstag
Az örültek házában vagyok.Az áram kiment és egyedül vagyok.Csak abban bízhatok hogy túlélem.
Kiskokó :A végén milett Luccas Kaneel? -
Kiskokó
veterán
Hell.
Na végeztem... kár hogy már vége is lett... de nagyon jó volt..
remélem lesz 2-is .. -
-
P.Dude
őstag
A Játékhoz úgyvélem elég Alapfokú angol tudás mert az alapszavakat rengetegszer használják benne.Ha néha elakadsz benne akkor játsz úgy hogy a hangszóróba dugsz egy headsettel .Énis ígyszoktam játszani mert a végén amikor valamelyik személy befejezi a beszédét a lényeg ottvan és akkor már közelből hallod hogy mit mond hogy mi a lényeg.
-
P.Dude
őstag
Rájöttem a játék mért a Fahrenheit nevet kapta.Egy ilyen átlagos fickó üldözött fickóvá vált.És nemis akármikor 2010 januárjában amikor -20 fok van New Yorkban.Mostmár ottartok hogy Tiffanyhoz bekell lopakodni úgy hogy a zsaruk nevegyenek észre.Könnyű lenne egyépként ha nemcsúszna a ujjam mindíg.De megpróbálom néhányszor amíg megnem csinálom.
-
Kiskokó
veterán
Nah megoldotam.. gondoltam én hogy pohár kell na de honann ??
Becsapós ... mert amikor még nemvolt ott a hapi csak 2 fenti szekréányt lehetett kinyitni de utána 3-at... aztán már oda középre nem is mentem csak most a végső elkeseredésemben..
BYe -
Kiskokó
veterán
Na helló. ismét elakadtam.. Carla házában vagyok felgivotta feka hogy mennjek segiteni.. aztán mire felöltözött a casj addigra jött egy csávó egy üveg piával és leült és semmmit se tok csinálni amvel haladhatnék előlre... mert pont nem figyeltem hogy mit pofázot a hapi hofy mit kelene csniálnom vagy maivől rájöhettem volan mit kell cisnálni..
Help me
Köszi -
Kiskokó
veterán
Helló. Azok a villogó cuccok elősször tényleg furcsaák de én hamar rájöttem a taktikára... tök raj amikro a box végén lerugja zsákot...
A másik valmi félreértettél.. mert az a csaj Lucasnál az a volt barátnője és pár régi holmiáért jött... cask aztán lucas nyalizik egy kicsit megérdezi hogy van e most barátja a csajnak azelmosolyodik és mondja hogynincs .. ere Lucas is elmosolydik.. aztán jóra kell kattintani NEM A KISS és akor elmnnek a gitárjoz aztán... és AKSÖN
.
A Barakknál az elős részen megvárod mig a két őr elmegy hogy ne lásson meg..elmész az árokban a nagy szikláig ott va negy lyuk a keritásen ott átmászol.. aztán a dobook mögöt megvárod mig jön akamion és befutsz mellé...aztán a félúton kimézs mellőle és befutsz a két Hangát közé... ennyi..
Nah HELP elakadtam.. lentvagyo ka csávóval a rendőrségi alaksorban ... a gépnek csináltam áramot és valmi kazettát kellne megkresenem de már vgay 10 -et kipróbáltam és egyik se jó.. melyik Kazi kell ?? vagy nem is azt kell csinálni ?
Segitsetek légyszii..
KÖszi
Djsaabe -
P.Dude
őstag
Segítsetek már a 103-ason mert nagyon nemértem!
-
P.Dude
őstag
Ja igen.A játék nevét átváltoztatták erre:Indigo Prophecy
Ja még 1.Patch is kéne hozzá ha van mer apró bugokat fedeztem fel.
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Most elakadtam.Gyermekkorában vagyok Lucasnak és már ottvok a barrackoknál csak az a baj hogy a katonák mindíg észrevesznek.Mitcsináljak itt?
-
P.Dude
őstag
Ez egyszerűen briliánt,Fantasztikus zseniális.De térjünk a lényegre.
A három karakter közül bárkit irányíthatok és bármit csinálhatok vele.Ezekből még egy jókis story is kijön.Csak egy valami nagyon Zavar és ez a Villogó tárcsa vagy micsoda.valamikor balra,jobbra,le fel,2X balra,2Xjobbra és így tovább.Annyi az idegesítő benne hogy időnként össze vissza villognak ezek és egyszerűen nemtudom őket követni.De mivel már megnéztem a tutorialt mostmár valahogy tudom.Nos én már ott járok Hogy Lucas megkérdezte a csajt hogy nemlenne e a csaja de a csaj asszonta nem.Nos és most itt tartok.Eddig egy nagyon jó kis story jött ki a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ujraindítom de van hogy akkorsem korrekt .. ienko kikapcsolom és egy negyed ora mulva beindítom a gépet és ok ????
már más játékokkal is előfordult
. Bekapcsoltam a lámpát, aztán a 4 iránybillentyűvel (nem a wsad-vel) szépen rámozgattam a fecni közepére. Neked ment a fény mozgatása, vagy csak nem próbáltad ki a nyilakkal

(azért kössz)
Te megbirtad menteni a kisgyereket ?? én kiszedtem avizből még az idő fele megvolt már a park másik végén avgyok amikor letelik az idő és utána is emgfogtak a zsarul aztán fél óra baszakodás után fogtam magam és gondoltam ''mivan ha megfodulok és csókolom?'' megettem bejöta videó hog elmegy és kész..
Ámen
.Intro viragos ret mindenki happy (de meg mindig nem borotvalkoztam meg