Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Helló Mindenki!
Most szeretném elkezdeni ezt a gamét, és lenne vele kapcsolatba egy-két kérdésem... Aki tud esetleg segíteni az légyszi írjon pár sort.
Előszöris egy ATI Radeon 9550-em van 2200+ AMD procim, és a játék indításakor időnként kifagy a gép. Szerintem akkor, ha a grafikai beállítások erősek. De!!! Ha elindítom biztonsági üzemmódban (minden csutkára levéve), és utána húzok fel mindent, akkor gond nnélkül megy a játék órákon keresztül. Ha kilépek, utána vissza (grafikai beállítások felhúzva) újra kifagy. Ha lenne valakinek valami tippje vagy tapasztalt hasonlót akkor adjon vmi tanácsot.
A másik kérdésem az lenne, hogy van egy Logitech gamepadom, és szeretném a játék alatt használni, de se a játékba nem tudom beállítani, se a padhoz kapot software segítségével nem tudom beállítani. Ha lenne esetleg evvel kapcsolatban is ötlet légyszi osszátok meg velem.
Köszi.
Üdv: Latitude
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest