- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Helló Mindenki!
Most szeretném elkezdeni ezt a gamét, és lenne vele kapcsolatba egy-két kérdésem... Aki tud esetleg segíteni az légyszi írjon pár sort.
Előszöris egy ATI Radeon 9550-em van 2200+ AMD procim, és a játék indításakor időnként kifagy a gép. Szerintem akkor, ha a grafikai beállítások erősek. De!!! Ha elindítom biztonsági üzemmódban (minden csutkára levéve), és utána húzok fel mindent, akkor gond nnélkül megy a játék órákon keresztül. Ha kilépek, utána vissza (grafikai beállítások felhúzva) újra kifagy. Ha lenne valakinek valami tippje vagy tapasztalt hasonlót akkor adjon vmi tanácsot.
A másik kérdésem az lenne, hogy van egy Logitech gamepadom, és szeretném a játék alatt használni, de se a játékba nem tudom beállítani, se a padhoz kapot software segítségével nem tudom beállítani. Ha lenne esetleg evvel kapcsolatban is ötlet légyszi osszátok meg velem.
Köszi.
Üdv: Latitude
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- LG K42 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest